Agenda

24 februari

BREAK A LEG 2019

 

Zondag 24 februari nemen meer dan 1000 hiphop dansers het tegen elkaar opnemen in De Meervaart tijdens de 10e editie van het streetstyle dance event Break A Leg. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door de beste hiphop dansers en crews. Dansers strijden in drie verschillende categorieën: Hiphop Crew Competitie, Seven 2 Smoke Breaking Battle en de Seven 2 Smoke All Styles Battle.

lees meer

8 maart

TOWN TALES PRESENTS GLISS

 

Werk van een nieuwe generatie talentvolle makers, die in alle verscheidenheid maken, denken en vertellen. Samen met de Tolhuistuin, Podium Mozaïek, De Meervaart en het Bijlmer Parktheater - presenteert Frascati een reeks voorstellingen die bij de vier Amsterdamse Cultuurhuizen zijn ontstaan en ontwikkeld. Een vierdaags programma met jong, divers Amsterdams talent dat met theater, dans, spoken word, storytelling (& meer) een nieuw verhaal vertelt. Hun verhaal.

lees meer

8 maart

COMEDY CAFE #37

 

Vrijdag 8 maart staat het Meervaart Studio Comedy Café in het teken van de Internationale Vrouwendag. Deze maand hebben we een special 'Female edition' met alleen maar grappige dames op het podium.

lees meer

16 maart

NIEUWE OOGST #2

 

Zaterdag 16 maart 2019 presenteert Studio West haar nieuwe lichting Vocal Lab’ers bij Oma Ietje. Tijdens deze middag geniet je van nieuwe zang talenten die rechtstreeks uit de kweekvijver van de Studio West Labs komen. In de Labs bruist het, mag er geëxperimenteerd worden en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

lees meer

14 april

KUNSTBENDE NOORD-HOLLAND

 

Je verstopt je talent toch niet in de bezemkast? Meld je nu aan voor een jaar vol ervaringen bij Kunstbende Noord-Holland! Wil je optreden in De Meervaart, andere creatieve jongeren ontmoeten en feedback krijgen van een jury? Doe dan mee en laat zien wat je kan op het gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en/of Theater. Kunstbende is voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. Bereik je de landelijke finale in juni 2019 en win je? Dan treed je met alle nummers 1 van de finale op in de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank op Lowlands 2019.

lees meer