Agenda

5 mei

VRIJHEIDSMAALTIJD 2019

 

Op 5 mei organiseert Meervaart | Studio West een vrijheidsmaaltijd om de vrijheid met vrienden uit de buurt te vieren. De Vrijheidsmaaltijd is een gezamenlijke maaltijd op Bevrijdingsdag 5 mei 2019. Door heel Amsterdam worden Vrijheidsmaaltijden georganiseerd, met kleine of grote verhalen, soms simpel en intiem, andere juist uitgebreid. Elke maaltijd is anders, maar de kern van de maaltijd is altijd: verbinden, mensen samenbrengen en met elkaar het gesprek aangaan.

lees meer

6 mei

FINANCIELE ADMINISTRATIE

 

In 3 weken tijd brengt hij je de tips and tricks bij van het boekhouden. Agaath Administraties (www.agaathadministraties.nl) is een administratiekantoor speciaal voor ondernemers en organisaties binnen de creatieve sector. Zoals DJ’s, acteurs, theater- en filmtechnici, culturele organisaties, grafisch ontwerpers, maar ook andere vrije beroepen, winkels en BV’s. Dus wil jij weten hoe jij als young creative jouw geldzaken goed kunt aanpakken? Meld je dan aan voor deze workshop! Tijdens deze korte pre-summer cursus leer je de kneepjes van het vak.

lees meer

7 mei

HIPHOP ON HEELS

 

De naam zegt het al, tijdens deze workshop leer je de nieuwste hiphop moves op hakken. Danseres Sadryone Maduro komt tijdens onze pre-summer course 3 keer een workshop Heels geven in Studio West.

lees meer

8 mei

HOSTEN & PRESENTEREN

 

JNM THE NAKED MC oftewel Jennifer Muntslag is mc, muzikant, actrice, presentatrice en crowdhyper. Tijdens deze korte pre-summer cursus zal JNM je de kneepjes van het presentatie vak bij brengen (www.itsjnm.com).

lees meer

9 mei

THEATER

 

Heb jij altijd al willen leren acteren? Doe dan mee met de workshop Theater o.l.v. theatermakers/acteurs George & Eran (www.georgeeneranproducties.nl). De voorstellingen die George & Eran maken zijn maatschappelijk geëngageerd, persoonlijk en bevinden zich op het snijvlak van toneel en stand-up. Met humor, zelfspot en relativering worden grote maatschappelijke thema’s terug gebracht tot menselijke proporties. In 3 lessen leer je de fijne kneepjes van het acteren en ga je dieper in op het gebied van storytelling, improvisatie en spel. Tijdens deze korte pre-summer cursus leren George & Eran je de basis van theater bij.

lees meer

11 mei

COMEDY CAFE #38

 

Tijdens het (open) podium krijgt opkomend talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren. Om de maand selecteert Sherwin Chaar acht comedians die hun talenten tijdens het Meervaart Studio Comedy Café mogen tonen. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke keer een afwisselende avond vol hoogtepunten neer.

lees meer