Agenda

20 april

RELEASE WEEKENDMIX 35

 

YES, het is weer tijd voor onze weekendmixes! Dit seizoen niet elke twee weken, maar lekker exclusief een keer in de maand.

lees meer

20 april

MV: SPOKEN WORD CAFÉ

 

Het Meervaart Studio | Spoken Word Café biedt een podium aan dichters, schrijvers en woordkunstenaars. In het kader van Meervaart Studio Café biedt de Meervaart ism Studio West jonge talenten een podium. Elke avond staat in het teken van een ander thema zoals Comedy, Spoken Word of Singer- songwriters. In een 2 uur durend programma wordt je verrast door aanstormend talent.

lees meer

24 april

HIPHOP CHOREO CLASS

 

Wil je dansles krijgen van de beste dansers uit de hiphop dance scene? Dan ben je bij Studio West op het juiste adres! De komende weken zal Babet Fernandez Hiphop Choreo lessen geven in Studio West!

lees meer

5 mei

VRIJHEIDSBRUNCH

 

Op 5 mei organiseert Studio West | De Meervaart wederom een vrijheidsbrunch om de vrijheid met vrienden uit de buurt te vieren. Onder het genot van heerlijke gerechten, muziek, beeld en spel zullen we ruimte maken voor ontmoeting en gesprek tussen jong en oud.

lees meer

6 mei

BREAKING MASTERCLASS

 

Sweet, sweeter, sweetest! We brengen je niet één, niet twee maar drie stijl meesters van de Canadese Breaking crew Sweet Technique! Fléau, Vicious en Promo! Iedereen die een beetje heeft opgelet weet dat deze 3 mannen de dans rauw en puur houden, of het nu in de competitie of in de cypher is... Alle drie zullen zij hun kennis, benadering en technieken met jullie delen in een drie uur durende workshop hier in Amsterdam! Dus block hem in je agenda en mis deze kans niet!!

lees meer

8 mei

WORKSHOP EDITING

 

Wil jij de basis van het editen leren? Geef je dan snel op voor de workshop Video Editing voor beginners! Tijdens de workshop komen de essentiële technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod maar ook gaat coach Fouad Boukraa dieper in op cameravoering en camera technieken. In deze cursus leer je in 6 lessen van 2 uur hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. Wil jij een mooie korte film, videoclip, vlog, interview of aftermovie van een event monteren dan is deze workshop echt iets voor jou. Fouad brengt je in deze cursus de basis technieken van het editen bij.

lees meer

8 mei

HIPHOP CHOREO CLASS

 

Wil je dansles krijgen van de beste dansers uit de hiphop dance scene? Dan ben je bij Studio West op het juiste adres! De komende weken zal Babet Fernadez Hiphop Choreo lessen geven in Studio West!

lees meer

12 mei

MV: COMEDY CAFÉ

 

Tijdens het (open) podium krijgt opkomend talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren. Elke eerste zaterdag van de maand selecteert Sherwin Chaar acht comedians die hun talenten tijdens het Meervaart Studio Comedy Café mogen tonen. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke maand een afwisselende avond vol hoogtepunten neer. Deze speciale editie staat in het teken van een take over by The Funny Brothers!

lees meer

17 mei

CREATIVE INDUSTRY NIGHT #1

 

Aankomende periode gaan we in een reeks avonden dieper in op de carrière mogelijkheden in de creatieve industrie. Door het gesprek aan te gaan met verschillende creatieve organisaties uit de creatieve industrie zullen we je informeren over wat deze organisaties voor jou als creatieveling kunnen betekenen.

lees meer

17 mei

WORKSHOP SONGWRITING

 

Ben je al een tijd bezig met het schrijven van eigen teksten? Of benieuwd hoe je eigenlijk een eigen song schrijft? Schrijf je dan in voor de nieuwe workshop Songwriting olv Aischa Traida.

lees meer