Agenda

1 september

WRITERSCAMP #2

 

In het weekend van 1 & 2 september organiseren we een writerscamp in Studio West Tijdens het writerscamp komen producers, zangers/zangeressen, rappers en andere muzikanten bij elkaar (leeftijd 18+). We willen deze inspireren, motiveren en nieuwe netwerken laten ontstaan, maar vooral het schrijven en recorden van nieuwe songs stimuleren.

lees meer

16 september

THEATER DEGASTEN

 

Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Heb jij een flinke dosis lef en creativiteit? Wil jij theater maken, doe dan mee met een van de theatergroepen van DEGASTEN in Studio West.

lees meer

26 september

WORKSHOP BEATS (BASICS)

 

Wil jij ook keiharde beats leren produceren? Meld je dan aan voor de workshop Beats & Digital Sound. In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes met software zoals Fruity Loops & Abbleton live. Naast het produceren leer je ook de basis van het mixen & masteren van je eigen beats.

lees meer

27 september

WORKSHOP DJ [BASICS]

 

Wil jij leren draaien? Meld je dan aan voor de DJ workshop. In september starten we weer met twee nieuwe DJ cursussen in Studio West onder leiding van Abstract. Tijdens deze cursus leert Deejay Abstract je de basis van het draaien.

lees meer