Agenda

4 november

TIP: MUSEUMNACHT

 

Op 4 november openen tussen 19:00 en 02:00 uur de Amsterdamse musea voor de achttiende keer hun deuren tijdens de Museumnacht Amsterdam. Geïnspireerd op de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen is er voor jou door de meer dan 50 deelnemende musea een speciaal programma samengesteld. Geniet van onder andere muziek, mode, theater en speciale rondleidingen in de vele musea die Amsterdam rijk is. Voor de Museumnacht koop je een ticket waarmee je alle musea op 4 november kan bezoeken. Daarnaast kan jij vanaf zondag 5 november t/m 31 december op vertoning van jouw polsbandje nog een keer gratis terug komen bij een van de Amsterdamse musea die de Museumkaart accepteren (m.u.v. Diamant Museum, Koninklijk Paleis, Artis, Micropia en Museum tot Zover). Museumnacht wordt georganiseerd door N8 | Stichting Museumnacht Amsterdam.

lees meer

4 november

COMEDY CAFÉ

 

Tijdens het (open) podium krijgt opkomend talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren. Elke eerste zaterdag van de maand selecteert Sherwin Chaar acht comedians die hun talenten tijdens het Meervaart Studio Comedy Café mogen tonen. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke maand een afwisselende avond vol hoogtepunten neer.

lees meer

7 november

CAMERA ACTEREN [BASICS]

 

Heb jij altijd al willen leren acteren voor de camera? Doe dan mee met de workshop acteren voor de camere olv Dilan Yurdakul (GTST). De workshop bestaat uit 6 lessen van 2 uur. In deze 6 lessen leer je de fijne kneepjes van het camera acteren. Al doende leer je, door zelf aan de slag te gaan voor de camera. Tijdens de lessen krijg je speloefeningen. Ook ga je thuis een scene instuderen, die je vervolgens gaat spelen voor de camera. Je krijgt feedback en spelsuggesties.

lees meer

9 november

HIPHOP DANCE CLASSES

 

De donderdagen in Studio West in het teken van dans. Elke twee maanden zoomen we in op een urban stijl met elke keer een topdocent uit het vak! De maand staat in het teken van Hiphop. En daarvoor hebben we een speciale package deal: 6 hiphop dans lessen voor 30 euro maar natuurlijk kun je ook een losse les nemen, deze kost 6 euro per les.

lees meer

14 november

WORKSHOP BEATS {BASICS}

 

Wil jij ook keiharde beats leren produceren? Meld je dan aan voor de workshop Beats & Digital Sound. In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes met software zoals Abbleton live. Naast het produceren leer je ook de basis van het mixen & masteren van je eigen beats. Schrijf je nu in! → http://studiowest.nl/workshops/workshop-beats-basics/

lees meer

15 november

WORKSHOP DJ {BASICS}

 

Wil jij leren draaien? Meld je dan aan voor de DJ workshop. In oktober (helaas vol) en november starten we weer met twee nieuwe DJ cursussen in Studio West onder leiding van Abstract. Tijdens deze cursus leren Deejay Abstract & DJ Turne je de basis van het draaien. Naast de lessen mag je t/m juni 2018 zelfstandig in Studio West komen oefenen met de DJ apparatuur.

lees meer

17 november

THE KITCHEN BEAT BATTLE

 

We zijn terug met de beatbattle in samenwerking met The Kitchen en dit keer is het thema Anime! Wat is jou favoriete Anime opening/theme? Tijdens deze beatbattle gaan we op zoek naar de beste beatmaker/ producer van Amsterdam. Acht producers gaan de strijd met elkaar aan om de titel en een mooie geldprijs.

lees meer