Agenda

22 december

RELEASE WEEKEND MIX 31

 

Deze maand brengen we in samenwerking met Kevin Denz!

lees meer

16 januari

BEATS [ADVANCED]

 

De workshop Beats [advanced] is het vervolg op de workshop Beats [basics]. Tijdens deze workshop ga je niet alleen dieper in op het produceren van beats, maar komt ook het mixen & masteren van je eigen beats aanbod.

lees meer

16 januari

MV: INNENSCHAU

 

Theatertip! Als kijker wordt je meegezogen in een gitzwarte wereld van achtervolgingsfantasieën, raadselachtige taferelen en Kafkaëske situaties. De live muziek van Alamo Race Track gidst ons door een koortsachtige droomwereld

lees meer

19 januari

MV: F*CK THE POLICE

 

F*ck the Police’ gaat over etnisch profileren en bikkelharde keuzes. Zes Nederlanders met verschillende achtergronden vertellen over het leven in de grote stad. Twee van hen zijn broers. Darryl werkt bij de politie, Dante zit in een actiegroep voor gelijke rechten. Op een dag loopt een door Dante georganiseerde protestmars totaal uit de hand en komt hij lijnrecht tegenover zijn broer te staan. Welke kant kies je dan? Speciaal voor onze deelnemers mogen we een korting aanbieden en kun je op 19 januari voor 10 EURO naar deze voorstelling in De meervaart. Ga naar www.meervaart.nl en gebruik de code STUDIOWEST.

lees meer

3 februari

MV: COMEDY CAFÉ

 

Tijdens het (open) podium krijgt opkomend talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren. Elke eerste zaterdag van de maand selecteert Sherwin Chaar acht comedians die hun talenten tijdens het Meervaart Studio Comedy Café mogen tonen. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke maand een afwisselende avond vol hoogtepunten neer.

lees meer

6 februari

BEATS [BASICS]

 

Wil jij ook keiharde beats leren produceren? Meld je dan aan voor de workshop Beats & Digital Sound. In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes met software zoals Abbleton live. Naast het produceren leer je ook de basis van het mixen & masteren van je eigen beats. Schrijf je nu in! → http://studiowest.nl/workshops/workshop-beats-basics/

lees meer

7 februari

WORKSHOP DJ [BASICS]

 

Wil jij leren draaien? Meld je dan aan voor de DJ workshop. In februari (helaas al vol) en maart starten we weer met twee nieuwe DJ cursussen in Studio West onder leiding van Abstract. Tijdens deze cursus leren Deejay Abstract & DJ Turne je de basis van het draaien. Naast de lessen mag je t/m juni 2018 zelfstandig in Studio West komen oefenen met de DJ apparatuur.

lees meer