Agenda

24 augustus

WEEKENDMIX 39

 

Elke ene laatste donderdag van de maand beginnen we het weekend extra vroeg en lekker met onze Weekendmixes. Natuurlijk gemixed door alleen maar bekende van Studio West die dondersgoed weten hoe zij hun favoriete nummers aan elkaar moeten mixen.

lees meer

21 september

WEEKENDMIX 40

 

Elke derde vrijdag van de maand beginnen we het weekend extra vroeg en lekker met onze Weekendmixes. Natuurlijk gemixed door alleen maar bekende van Studio West die dondersgoed weten hoe zij hun favoriete nummers aan elkaar moeten mixen.

lees meer

25 september

WORKSHOP BEATS

 

Wil jij ook keiharde beats leren produceren? Meld je dan aan voor de workshop Beats & Digital Sound. In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes met software zoals Abbleton live. Naast het produceren leer je ook de basis van het mixen & masteren van je eigen beats.

lees meer

25 september

AUDITIE THEATER LAB

 

Studio West is voor het nieuwe Theater Lab op zoek naar theatertalent. Is acteren je passie, ben je tussen de 16-25 jaar oud, heb je een flinke dosis lef en creativiteit en wil jij je acteerskills naar een hoger niveau tillen? Doe dan op dinsdag 25 september 2018 auditie voor het Theater Lab.

lees meer

25 september

WORKSHOP EDITING

 

Wil jij de basis van het editen leren? Geef je dan snel op voor de workshop Video Editing voor beginners! Tijdens de workshop komen de essentiƫle technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod maar ook gaat coach Fouad Boukraa dieper in op cameravoering en camera technieken. In deze cursus leer je in 6 lessen van 2 uur hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. Wil jij een mooie korte film, videoclip, vlog, interview of aftermovie van een event monteren dan is deze workshop echt iets voor jou. Fouad brengt je in deze cursus de basis technieken van het editen bij

lees meer

27 september

AUDITIE FILM LAB

 

Het Film Lab is een uniek platform van Studio West in samenwerking met art-director Orville Yssel voor het ontwikkelen van filmtalent. De focus van het Film Lab ligt dIt seizoen op het maken van videoclips! Meedoen aan het Film Lab is een goede opstap naar een media opleiding of werken bij de TV, want je leert alles over films: scripts schrijven, montage, belichting, geluid en meer. Ben jij al enige tijd aan het filmen, regisseren of editen, wil je meewerken aan interessante videoprojecten en wil je nog meer media ervaring opdoen? Dan is het Film Lab van Studio West zeker iets voor jou!

lees meer

30 september

AUDITIE DANS LAB

 

Lijkt het je leuk om mee te doen aan het Dans Lab? Dan zien we je graag op zondag 30 september 2018 om 18:00 uur bij de audities in Studio West op het Osdorpplein 6 in Amsterdam. Tijdens auditie wordt er met je gewerkt door professionele makers in dans. Ook ga je in gesprek over je motivatie. Je kunt meedoen aan de auditie door je in te schrijven. Je krijgt na aanmelding een brief met informatie over het verdere verloop en wanneer je bent uitgenodigd voor je auditie.

lees meer

1 november

DJ [ADVANCED]

 

Deze workshop is het vervolg op de DJ workshop en zal je dj skills helpen verbeteren. Deejay Abstract gaat gedurende de cursus dieper in op het mixen, besteed hij aandacht aan scratchen maar ook kijkt hij naar je set opbouw (dit hangt natuurlijk ook af van het tijdstip dat je draait.... je leert tijdens de cursus welke keuzes je het beste kunt maken als je een club avond moet openen, een prime-time set of een afsluit set moet draaien).

lees meer