DJ [ADVANCED]

1 november

Deze workshop is het vervolg op de DJ workshop en zal je dj skills helpen verbeteren. Deejay Abstract gaat gedurende de cursus dieper in op het mixen, besteed hij aandacht aan scratchen maar ook kijkt hij naar je set opbouw (dit hangt natuurlijk ook af van het tijdstip dat je draait.... je leert tijdens de cursus welke keuzes je het beste kunt maken als je een club avond moet openen, een prime-time set of een afsluit set moet draaien).

 

Aangezien er erg veel vraag naar deze workshop is en er maar plek is voor ca. 8 personen zal de aanmeldprocedure wat strenger zijn dan normaal. We zullen je daarom ook vragen een korte motivatie + CV (klein overzicht van de plekken waar je toe nu toe hebt gedraaid) op te sturen na aanmelding voor deze workshop. Op deze manier hopen we de meest gemotiveerde personen een plek te geven in de workshop. Personen die de beginners workshop bij Abstract hebben gevolgd hebben ten alle tijde voorrang op een plek in de Advanced workshop.


Inschrijven doe je via:
http://studiowest.adrez.nl/


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.


▬▬▬ DATA ▬▬▬

Les 1: donderdag 1 november
Les 2:
donderdag 8 november
Les 3:
donderdag 15 november
Presentatie:
donderdag 29 november

Tijd:
18:30 - 20:30 uur
Kosten:
25 euro