WORKSHOP DJ [BASICS]

7 februari

Wil jij leren draaien? Meld je dan aan voor de DJ workshop. In februari (helaas vol) en maart starten we weer met twee nieuwe DJ cursussen in Studio West onder leiding van Abstract. Tijdens deze cursus leert Deejay Abstract je de basis van het draaien. Naast de lessen mag je t/m juni 2018 zelfstandig in Studio West komen oefenen met de DJ apparatuur.  

Schrijf je nu in → 

Deejay Abstract draait al enige tijd mee, met name door zich in het begin van zijn carrière bescheiden op de achtergrond te positioneren en veel te kijken en leren van de (op dat moment) grote DJ's. Hij profileerde zich in zijn beginjaren als oldschool HipHop DJ waarmee hij hier en daar een boeking meepikte en vooral aan zijn skills werkte; deze bleven niet onopgemerkt en Abstract werd steeds vaker gevraagd, en zo indirect gedwongen ook zijn stijl te verbreden. Die combinatie van skills, kennis van de juiste credible tracks en verbreding van zijn stijl gaven de doorslag om eigenlijk overal te kunnen draaien. En dat deed hij dan ook. Zowel in binnen als buitenland.


Inmiddels staat hij bekend als the "PRESIDENT" en eerder al als de 'zeer aanwezige DJ van Dio' , maar bovendien als de man die verschillende clubs in Nederland op z'n kop zet. Eigenlijk doet dat zijn naam nog te kort. Want Abstract is al een paar zomers lang te bewonderen in Spanje en Griekenland; niet alleen aan de costa's, maar ook de bekende hoofdsteden worden daar aan gedaan. Suriname, Curacao, Zweden, Duitsland, Belgie en Frankrijk zijn daarnaast ook geen onbekend terrein voor deze DJ. Met zijn periodieke "Presidential News Mixtape", veel gedraaide remixen en steeds vaker gereleasde eigen producties drukt Abstract met zijn eigen sound een duidelijke stempel op de eclectische muziekscene. Abstract is een man die zowel oldskool tracks als nieuwe hits iets extra's geeft door zijn uitstekende timing en bijna buitenaardse skills.

 
▬▬▬ DATA▬▬▬
DEZE GROEP ZIT AL VOL - SCHRIJF JE IN VOOR HET VOLGENDE BLOK

Les 1: woensdag 7 februari
Les 2: woensdag 14 februari
Les 3: woensdag 21 februari
Geen les - dinsdag 27 februari (voorjaarsvakantie)
Les 4: woensdag 7 maart
Les 5: woensdag 14 maart
Les 6: woensdag 21 maart

 

Tijd: 17:30 - 19:30 uur of 20:00 - 22:00 uur 
Leeftijd: 14 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)

 

Link naar Facebook-event