Ice Amsterdam

20 december

YES! de schaatsbaan op museumplein is terug voor een nieuw seizoen!

Of je er nou aan wilt geloven of niet, het is bijna winter en de stad hangt al vol met gezellige lichtjes. De temperaturen zijn gedaald, het regent net iets te veel en ’s avonds is zo vroeg donker. BRRR! Maar zoals Johan Cruijff al zei: ieder nadeel heeft zijn voordeel. En dat geldt ook voor de donkere wintermaanden. Op het Museumplein kun je vanaf 18 november weer genieten van de gezelligheid van Ice Amsterdam. Haal die schaatsen dus maar uit het vet!

ICE Amsterdam is beter bekend als de schaatsbaan op Museumplein. En net zoals de Parade in de zomer, is deze schaatsbaan toch wel de vaste prik tijdens de winter. Het is winters genieten van echte Hollandse schaatspret, met de ‘Magere Brug’ als verbinding over de ijsbaan en een fenomenaal uitzicht op de musea en het concertgebouw. Zin in!

ice amsterdam 2017/2018

Datum: 18 november t/m 4 februari 2018
Prijs: Online: €4,50 en bij de schaatsbaan: €6
Info: check de website

Maar de kenners onder ons weten inmiddels: er is meer… Ice Amsterdam betreft alleen de schaatsbaan en vanaf 20 december komt daar ook Ice Village Amsterdam bij. Dé wintermarkt voor al je originele kerstcadeaus, accessoires en fashionable winter-wear. Wees vooral niet bang voor de komende kou, want opwarmen kan met een kop chocolademelk of glühwijn ;-)

ice village amsterdam 2017

Datum: 20 december t/m 30 december
Info: check het Facebook event

TIP: ontdek meer leuke adressen en travel tips in de boeken van Yourlbb DE AMSTERDAM CITY GUIDE & WANDERLUST!