KUNSTBENDE NH

14 april

Je verstopt je talent toch niet in de bezemkast? Meld je nu aan voor een jaar vol ervaringen bij Kunstbende Noord-Holland! Wil je optreden in De Meervaart, andere creatieve jongeren ontmoeten en feedback krijgen van een jury? Doe dan mee en laat zien wat je kan op het gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en/of Theater. Kunstbende is voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. Bereik je de landelijke finale in juni 2019 en win je? Dan treed je met alle nummers 1 van de finale op in de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank op Lowlands 2019.


Kunstbende Noord-Holland wordt vanuit Meervaart | Studio West in Amsterdam georganiseerd. De voorronde van 2019 vindt plaats op zondag 14 april in Amsterdam. Deelnemers aan de Noord-Hollandse voorronde worden uitgenodigd (gratis) mee te doen aan de coachingsdagen. Hier leer je de andere deelnemers kennen en bereid je jouw act/performance/werk voor onder begeleiding van professionals uit het werkveld. Check de agenda voor alle actuele data, tijden en locaties/steden: www.kunstbende.nl


In 2018 vielen de volgende Noord-Hollandse finalisten in de prijzen bij de landelijke finale tijdens het Kunstbende Festival:

2e prijs Dans: Djenna Saccoh (Amsterdam)
2e prijs DJ – DJ DUSTY BOYD (Grootebroek)
1e prijs Expo – 3ll3nde (Uitgeest)
2e prijs Taal – Keet Winter (Uithoorn)