WORKSHOP SONGWRITING

17 mei

Ben je al een tijd bezig met het schrijven van eigen teksten? Of benieuwd hoe je eigenlijk een eigen song schrijft? Schrijf je dan in voor de nieuwe workshop Songwriting olv Aischa Traida.

 

Gedurende 3 weken laat Aischa je kennis met de verschillende werkwijzen en stijlen voor het schrijven van een eigen song. Je gaat aan de slag met belangrijke bouwstenen zoals harmonie, tekst en vorm en leert deze combineren om jouw gevoel en idee uit te drukken in een song. Natuurlijk is er gedurende reeks ook de ruimte om individueel aan eigen werk te werken, zodat deze voorzien kan worden van feedback van de coach.

 

In 2012 won Aischa de Grote Prijs van Nederland als beste muzikant. Met haar licht Afrikaanse beïnvloedde popmuziek weet ze haar mooie verhalen als geen ander te vertellen. Aischa is een singer-songwriter die zich elke dag laat inspireren door artiesten als The Police, Toto, Dotan, Michael Jackson en nog vele andere grootheden. Beetje nieuwsgierig geworden? Check haar muziek dan op Spotify:  https://open.spotify.com/artist/4wgkpvECk4vJabHo3YqcAH

 


Schrijf je nu in

 

Data van de lessen:
Les 1:
donderdag 17 mei

Les 2: donderdag 24 mei
Les 3: donderdag 31 mei

Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 25* euro (voor alle lessen)