THEATER DEGASTEN

16 september

Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Heb jij een flinke dosis lef en creativiteit? Wil jij theater maken, doe dan mee met een van de theatergroepen van DEGASTEN in Studio West.

▬▬▬ PRODUCTIEGROEPEN ▬▬▬
De productiegroep werkt naar een productie toe en traint 2 keer in de week. Op maandag van 18.30 – 21.30 uur en op zondag van 12.00 – 17.30 uur. Tot de kerstvakantie krijgt de groep pure theatertrainingen en vanaf januari wordt er een start gemaakt voor de productie, die in juni in première gaat in De Meervaart. Het script van deze voorstelling wordt gezamenlijk met Elike Roovers geschreven op basis van de verhalen van de jongeren rondom een bepaald thema. De voorstelling speelt na de premiere in De Meervaart, ook in Podium Mozaïek en in Theater De Engelenbak. Het tweede gedeelte van het jaar zal hierdoor drukker worden!

 
▬▬▬ TRAININGSDAGEN + TIJD ▬▬▬
Elke maandag: 18.30-21.30 uur
Elke zondag: 12.00-17.30 uur


▬▬▬ TRAININGSGROEPEN ▬▬▬
Deelnemers van de trainingsgroep krijgen wekelijks training in theater en andere vormen van kunst, zoals beweging, stem en zang. Ter afsluiting maken zij in één weekend een presentatie op locatie samen met regisseur Elike Roovers en Rutger Esajas. Voorgaande jaren hadden de jongeren hun eindpresentatie gehouden in het Stadsdeelkantoor Bos en Lommer met de presentatie Tête à Tête en in het Stadsdeelkantoor Geuzenveld-Slotermeer waar de jongeren een weekend lang hebben gewerkt aan een eigentijdse bewerking van Shakespeare’s Midzomernachtdroom. Na deze eindpresentatie stromen de jongeren door naar theatersportlessen in Studio West. Sommigen wagen een tweede gok bij de audities van DEGASTEN in de hoop aangenomen te worden voor de productiegroep.


▬▬▬ TRAININGSDAGEN + TIJD ▬▬▬
Elke maandag: 18.30-21.30 uur

AUDITIE:
16 september 2017


▬▬▬ MEER INFO ▬▬▬
www.theaterdegasten.nl