VRIJHEIDSBRUNCH

5 mei

Op 5 mei organiseert Studio West | De Meervaart wederom een vrijheidsbrunch om de vrijheid met vrienden uit de buurt te vieren. Onder het genot van heerlijke gerechten, muziek, beeld en spel zullen we ruimte maken voor ontmoeting en gesprek tussen jong en oud.

Dit jaar testen we de kennis van onze lieve stad “Amsterdam” bij onze gasten. In vijf rondes van drie vragen kijken en kletsen we over het verleden, het heden en de toekomst van onze stad. Wat valt er te winnen? Eeuwige roem natuurlijk, maar eigenlijk is iedereen die meedoet gewoon een winnaar. Tijdens de quiz bieden we verschillende hapjes en drankjes aan om de honger en dorst te stillen, waarna onze quizmaster de volgende ronde met vragen zal inleiden. Uiteraard maken we daarnaast de ruimte om het te hebben over wat vrijheid voor iedereen betekent.

♥ LINE UP ♥
T.B.A.

Aansluiten bij deze brunch is gratis en geschikt voor jong en oud. Vooraf aanmelden is noodzakelijk aangezien er maar plek is voor 50 personen. Aanmelden kan door een gratis tickets aan te schaffen via de receptie en/of website van Theater de Meervaart (www.meervaart.nl).

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/2099386626957101/