MASTERCLASS WAXFIEND

5 april

Op donderdag 5 april organiseren we weer een DJ masterclass voor jong Amsterdams DJ talent (14-25 jaar). Dit keer hebben we niemand minder dan Waxfiend gevraagd zijn kennis en ervaring te delen met DJ's van de toekomst. Waxfiend, de DJ van Amsterdamse afkomt, is al jaren actief in de scene. Het combineren van muziek stijlen als Dancehall, HipHop, House, R&B, Dubstep & Pop maakt dat zijn sets altijd een unieke sound hebben. Naast dat hij de hele wereld over reist om te draaien in de gruwelijkste clubs en festivals is Waxfiend ook actief in de scene met zijn immens populaire event concepten zoals Jamrock en Encore (Festival).

Ben je tussen de 14 en 25 jaar, kom je uit Amsterdam en ben je al enige tijd bezig met draaien? Meld je dan nu snel aan voor deze DJ masterclass. Wees er snel bij want er is maar plaats voor ongeveer 12 dj's.

LET OP: deze masterclass is alleen bedoelt voor de gevorderde DJ's. Ben je pas begonnen met draaien of heb jij de basics nog niet onder de knie willen we je adviseren eerst de basics workshop van Abstract te volgen.

Schrijf je nu in! →

▬▬▬ DATA ▬▬▬
donderdag 5 april

▬▬▬ OVERIGE INFO ▬▬▬
Tijd: 19:00 – 21:30
Leeftijd: 14 - 25 jaar
Kosten: 5 euro