DO IT YOURSELF

Verder is het vrije werken, het DIY, een van onze unique selling points. Dagelijks komen jongeren zelfstandig werken in onze ruimtes, bijvoorbeeld een Dj neemt een mixtape op, een filmer edit zijn eigen videoclip, een danseres repeteert haar dans solo en een zanger neemt zijn eigen song op in de studio.  Op deze manier leert iedereen zijn eigen signature te ontwikkelen. Tijdens de workshops leer je de technieken en de basis maar het is als kunstenaar heel belangrijk om je eigen unieke stijl te hebben. We hebben gemerkt dat er door het aanbieden van deze vrije productie uren heel veel nieuwe samenwerkingen en toffe ideeën ontstaan. Zo ontmoet bijvoorbeeld een rapper een video editor en maken ze plannen om samen een video te maken. Bij Studio West ben je actief bezig met je talent. Door anderen hard aan het werk te zien worden jongeren gestimuleerd om zelf ook 200% te geven. Je kunt alleen meedoen aan de DIY uren als je member bent.

STUDIO WEST MEMBER
Als member van Studio West krijg je de mogelijkheid tot het gebruik van oa. gratis oefenruimtes, filmapparatuur, DJ sets en de muziekstudio. Er zijn twee manieren om member te worden.

Je doet mee aan een workshop/project:
Als deelnemer van een workshop, project of productiegroep* word je automatisch Studio West member voor het gehele seizoen. Het lidmaatschap loopt van 1 september 2018  t/m augustus 2019. (* eenmalige masterclasses tellen niet mee).

Je hebt in het verleden meegedaan aan een workshop/project:
Doe je niet meer mee aan een van de productiegroepen of volg je geen workshop meer maar wil je nog wel steeds gebruik maken van de faciliteiten van Studio West dan kan dat natuurlijk. Je koopt dan een los jaar membership twv. 40 euro, het lidmaatschap loopt van september 2018  t/m augustus 2019.