MEERVAART STUDIO CAFÉ


In het kader van Meervaart Studio Cafe biedt De Meervaart i.s.m. Studio West jonge talenten een podium. Elke avond staat in het teken van een andere thema zoals Comedy, Spoken Word of Singer- songwriters. In een 2,5 uur durend programma wordt je verrast door aanstormend talent. Een van de events is het maandelijkse comedy cafe, lees hieronder meer over deze avond!


Meervaart Studio Comedy Café
Tweemaandelijks selecteert Sherwin Chaar samen met Studio West acht comedians die hun talenten op het podium van Meervaart mogen tonen. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke maand een afwisselende avond vol hoogtepunten neer. Chaar begon als acteur bij jongerentheater DEGASTEN Studio West | Meervaart Studio maar al snel kwam hij achter zijn ware talent: comedy. Sherwin weet als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een lach. Hij heeft zijn liefde voor comedy ontdekt en draagt zijn passie met heel veel plezier uit. Like alvast de Meervaart Studio Comedy Facebook pagina en blijf op de hoogte

AMSTERDAMS COMEDY TALENT GEZOCHT
Het Meervaart Studio Comedy Café is altijd op zoek naar nieuw Amsterdams comedy talent. Tijdens deze tweemaandelijkse comedy avond in Theater de Meervaart krijgt jong talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren en uit te proberen voor een echt publiek. Sherwin Chaar & Studio West, de talentontwikkelings-tak van de Meervaart, selecteren voor elke editie acht nieuwe comedians die hun acts tijdens het Meervaart Studio Comedy Café in de Meervaart mogen tonen. Ben jij tussen de 16 en 35 jaar en wil jij je nieuwste materiaal te presenteren in De Meervaart? Meld je nu aan door een mail te sturen naar info@studiowest.nl en wie weet sta jij binnenkort op het podium van het Meervaart Studio Comedy Café.