SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

8 MAART TOWN TALES FESTIVAL

8 MAART TOWN TALES FESTIVAL

GLISS LIVE ON STAGE

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AMBASSADEURS STUDIO WEST

Nieuws

8 MRT | COMEDY CAFE #35

Vrijdag 8 maart staat het Meervaart Studio Comedy Café in het teken van de Internationale Vrouwendag. Deze maand hebben we een special 'Female edition' met alleen maar grappige dames op het podium. Tijdens het (open) podium krijgt opkomend talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren. Om de maand selecteert Sherwin Chaar acht comedians die hun talenten tijdens het Meervaart Studio Comedy Café mogen tonen. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke keer een afwisselende avond vol hoogtepunten neer.

LEES MEER

8 MRT | TOWN TALES PRESENTS GLISS

Frascati en de vier Amsterdamse Cultuurhuizen zijn vanaf dit seizoen een samenwerking gestart op het gebied van talentontwikkeling. Dit doen zij vanuit de gezamenlijke behoefte om een nog steviger Amsterdams platform te creëren voor ontwikkeling en presentatie van jong cultureel divers talent.

LEES MEER

24 FEB | BREAK A LEG 2019

Zondag 24 februari nemen meer dan 1000 hiphop dansers het tegen elkaar opnemen in De Meervaart tijdens de 10e editie van het streetstyle dance event Break A Leg. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door de beste hiphop dansers en crews. Dansers strijden in drie verschillende categorieën: Hiphop Crew Competitie, Seven 2 Smoke Breaking Battle en de Seven 2 Smoke All Styles Battle.

LEES MEER

15 FEB | OPENING FOTO EXPOSITIE

Meervaart | Studio West en Foam Fotografiemuseum Amsterdam presenteren het persoonlijke werk van 11 jonge Amsterdamse fotografen. De tentoonstelling komt voort uit een serie fotografieworkshops, gegeven door fotograaf en museumdocent bij Foam, Khalid Amakran. Onder persoonlijke begeleiding van Khalid zijn de fotografen op zoek gegaan naar hun eigen visie en identiteit als fotograaf. Deze tentoonstelling is het resultaat van deze zoektocht.

LEES MEER

THEATER DE MEERVAART TIPT

Elke maand tipt onze 'vader' De Meervaart (het leukste theater van Amsterdam, toch?) een aantal toffe voorstellingen. De tips voor december zijn Guilherme Miotto | Even worse, ISH | Listen Up! en Firma MES | Rishi Gaat dat zien! Op www.meervaart.nl vind je het volledige programma!

LEES MEER

PERFORMERS GEZOCHT

Studio West en Theater de Meervaart zijn op zoek naar toffe acts (leeftijd 15-27 jaar). Wie wil er in de periode 21 t/m 30 december 1 of meerdere avonden opreden in Theater de Meervaart? We zijn op zoek naar een aantal toffe acts die 5-7 minuten willen optreden in de Blauwe Zaal van de Meervaart.

LEES MEER

3 NOV | MUSEUMNACHT

Op 3 november 2018 openen tussen 19:00 en 02:00 uur de Amsterdamse musea voor de negentiende keer hun deuren tijdens de Museumnacht Amsterdam. Geïnspireerd op de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen is er voor jou door de meer dan 50 deelnemende musea een speciaal programma samengesteld. Geniet van onder andere muziek, mode, theater en speciale rondleidingen in de vele musea die Amsterdam rijk is. Voor de Museumnacht koop je een ticket waarmee je alle musea op 3 november kan bezoeken. De kaartverkoop voor de Museumnacht Amsterdam 2018 start op 27 september 2018.

LEES MEER

INFO OVER ONS MEMBERSHIP!

Vanaf 24 september gaat ons nieuwe seizoen van start. Een nieuw seizoen betekent dat er weer nieuwe memberships moeten worden afgesloten. Als member van Studio West krijg je de mogelijkheid tot het gebruik van oa. gratis oefenruimtes, filmapparatuur, DJ sets en de muziekstudio. Wat is een membership? Voor wie is het? Wanneer moet deze worden aangeschaft? Lees nu verder.

LEES MEER

STEP YOUR GAME UP; JOIN ONS DANS LAB

Studio West en Sedrig Verwoert van ICK (Internationaal Choreografisch Kunstencentrum) zijn voor het nieuwe Dans Lab op zoek naar danstalent. Is dansen je passie, ben je tussen de 16-23 jaar oud, heb je een flinke dosis lef en creativiteit en wil je op het podium schitteren? Doe dan op zondag 7 oktober 2018 auditie voor het Dans Lab.

LEES MEER

ACTEER TALENT 16+ GEZOCHT

Het Theater Lab is een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdams talent door Studio West | De Meervaart. In vier maanden tijd werk je samen met vijftien andere Amsterdamse jongeren toe naar een eindperformance in Theater de Meervaart. Het traject bestaat uit wekelijkse coaching, waarin research, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Naast coaching van Regisseur en actrice Birgit van der Jagt krijg je gedurende het seizoen les van diverse gastdocenten.

LEES MEER

STUDIO WEST OPEN DEZE ZOMER

De zomervakantie komt er weer aan en daarom zijn we vanaf 1 juli beperkt open. We boeken vanaf 1 juli geen afspraken meer in maar op de dagen dat we er zijn kun je natuurlijk gewoon komen! Dus bel op de dag dat je iets wil komen doen in Studio West en dan kijken we of er plek is!

LEES MEER

VACATURE BLIKOPENERS

Het Stedelijk Museum Amsterdam zoekt Blikopeners: jonge Amsterdammers tussen de 15 & 19 jaar oud die bij het museum willen werken om de blik van het publiek & personeel te openen. Dus: heb jij lef, een kritische blik en een open mind? Ben je geïnteresseerd in het organiseren van evenementen en het geven van rondleidingen? Wil je meer leren over kunst? Solliciteer voor 20 augustus als Blikopener via: www.stedelijk.nl/nl/museum/blikopeners/vacature-blikopeners

LEES MEER

WEEKENDMIX 34 BY YANDA

As vrijdag releasen we Weekendmix Volume 34 i.s.m. YANDA. Hij brengt dan eindelijk zijn eerste mix uit. Stiekem hopen wij dat hij wat Yanda exclusives er in gooit die het geheel extra spannend zullen maken. Is het al vrijdag de 23ste?

LEES MEER

23 FEB | WEEKENDMIX 33 BY ALL1NE

As vrijdag releasen we Weekendmix Volume 33 i.s.m. ALL1NE. Onze ALL1NE zal ervoor zorgen dat jij je weekend in gaat met de lekkerste nummers. Exclusief gekozen en gemixed door de grote man himself.

LEES MEER