SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

EVEN EEN WEETJE:

EVEN EEN WEETJE:

STUDIO WEST IS ONDERDEEL VAN THEATER DE MEERVAART

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

GEEF ZE OP VOOR DE LESSEN VAN 4WEST

AMBASSADEURS

12 MEI | COMEDY CAFE TAKE OVER

HET 4-JARIG JUBILEUM VAN HET COMEDY CAFÉ WORDT GEVIERD MET EEN TAKE OVER BY: THE FUNNY BROTHA’S!

Zaterdag 12 mei 2018 komen The Funny Brotha’s het Comedy Café in De Meervaart overnemen om het 4-jarig bestaan van het maandelijkse event te bekronen. The Funny Brotha’s zijn een groep getalenteerde komedianten, die elkaar hebben ontdekt bij verscheidende performances en uiteindelijk een eigen formatie zijn gestart. Nu de krachten zijn samengebundeld organiseren zijn comedy events waarbij collega komedianten worden uitgenodigd om een onvergetelijke avond neer te zetten. 

The Funny Brotha’s hebben dan ook meer dan genoeg te vieren, het is namelijk de eerste keer dat zij in deze formatie zullen optreden. The Funny Brotha’s bestaande uit: Gillion Slory, Quincy Menso, Miquel Wiegel & Daveson Ignatia worden op deze special avond bij gestaan door 3 Special Mystery Guests!

Veel aanstormende stand-up comedians hebben afgelopen jaren op het podium van het Meervaart Studio | Comedy Café gestaan. Er zijn veel tranen van het lachen gevallen en er zijn veel nieuwe talenten ontdekt. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke maand een afwisselende avond gevuld met hoogtepunten neer. 

Aanvang: 20:00 uur
Prijs: 7,50 euro (inc. pauzedrankje - ex €1,50 service kosten)
Kaartverkoop: www.meervaart.nl

Toegang is alleen voor 16 jaar en ouder (bij twijfel kan om ID gevraagd worden).