SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

VOOR NIEUWE CAMERA

DANSERS GEZOCHT

DANSERS GEZOCHT

AUDITIE 31 MAART 2019

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AMBASSADEURS STUDIO WEST

THEATER DE MEERVAART TIPT

Elke maand tipt onze 'vader' De Meervaart (het leukste theater van Amsterdam, toch?) een aantal toffe voorstellingen. De tips voor december zijn Guilherme Miotto | Even worse, ISH | Listen Up! en Firma MES | Rishi Gaat dat zien! Op www.meervaart.nl vind je het volledige programma!

EVEN WORSE | GUILHERME MIOTTO | 7 DECEMBER
Studio Westers krijgen 50% korting op de dansvoorstelling Even Worse van Guilherme Miotto!

Choreograaf Guilherme Miotto zet drie opvallende dansers in een theatrale setting. In ‘Even Worse’ versmelten cutting edge BREAKDANCE, experimentele HIPHOP en hedendaagse dans tot een nieuwe, indringende taal. “Puik werk van Miotto en zijn geweldige performers”, oordeelde de Volkskrant (****) en Theaterkrant sprak van “een rijk, ontroerend beeld van het geworstel om een plek” (****).

Normaal zijn de kaartjes €15 per stuk maar onze Studio West achterban mag voor €7,50. Haal je kaartjes op ww.meervaart.nl en gebruik de promotiecode: StudioWorse” (max van 4 tickets per klant).
MEER INFO EN TICKETS


RISHI | FIRMA MES | 13 DECEMBER

Een live-reconstructie geïnspireerd op de noodlottige gebeurtenis op station Hollands Spoor.
Op 24 november 2012 werd de Surinaams-Hindoestaanse Rishi Chandrikasing doodgeschoten door een politieagent. Hij was 17 jaar en bleek ongewapend. Schrijver Kees Roorda schreef een tekst waarin 26 betrokkenen terugblikken op deze dramatische gebeurtenis. “Een heftig en onontkoombaar drama, waarin sensationalisme geen ruimte krijgt”, oordeelde de Volkskrant (*****). “Genialer en actueler werd theater dit jaar niet”.
MEER INFO EN TICKETS


LISTEN UP! | ISH | 18 & 19 DECEMBER
Beatboxer, stemkunstenaar en super-ISHer Abdelhadi Baaddi ontwerpt een interactief hoorspel, zoals je die vroeger op de radio hoorde. In ‘Listen Up!’ wordt al het geluid live geproduceerd door drie stemkunstenaars en zijn de keuzes van het publiek bepalend voor het verloop van de voorstelling. Wat als u het voor het zeggen had?
MEER INFO EN TICKETS

NIEUWSBRIEF STUDIO WEST