WIL JIJ OOK MEEDOEN AAN EEN WORKSHOP OF MASTERCLASS? SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN!

BEAT BATTLE #2

BEAT BATTLE #2

OOK LEREN ACTEREN?

OOK LEREN ACTEREN?

SCHRIJF JE DAN NU IN!

EVEN EEN WEETJE:

EVEN EEN WEETJE:

STUDIO WEST IS ONDERDEEL VAN THEATER DE MEERVAART

17 NOV | BEATBATTLE IN STUDIO WEST

THE KITCHEN X STUDIO WEST | BEATBATTLE

We beginnen dit seizoen met een Beatbattle in samenwerking met The Kitchen. Tijdens deze battle gaan we op zoek naar de beste beatmaker/ producer van Amsterdam. Acht producers gaan de strijd met elkaar aan om de titel en een mooie geldprijs.

Vrijdag 17 november 2017
19:00 22:30 uur
Entrée: Gratis
Drankjes aan de bar kun je alleen contant betalen (eigen consumpties niet toegestaan)

prijzengeld: 150 euro

Locatie: Studio West, Osdorpplein 6 Amsterdam
Meer info: www.studiowest.nl

DE SPELREGELS:
1. Je bent tussen de 15 en 25 jaar oud en woont, werkt of zit op school in Amsterdam
2. De deelnemers krijgen drie weken voor de battle 2 samples toegestuurd om te flippen tot twee dope beats van max 1 minuut.
3. Gebruik 10 sec van de sample, de sample moet verwerkt zijn in de beat!!!! Dus niet de sample als intro gebruiken om vervolgens een andere beat te laten droppen (wees creatief, origineel en HARD).
4. Maak de sample niet te onherkenbaar! Als de jury de sample toch niet herkent mogen zij vragen .
5. Gebruik geen acapellas, vocal samples zijn wel toe gestaan.
6. Naast deze twee beats, breng je ook je beste beats mee (die je natuurlijk al eerder hebt geproduceerd), deze worden namelijk ook mee gejureerd. Zorg dat je zelf nog 6 beats meeneemt van een minuut. ( Finale beats mogen tussen de 1 en 2 minuut zijn).
7. In de finale komt het "THE PRESSURE COOKING" onderdeel aan bod, hier krijgen de finalisten een sample en een uur de tijd om deze sample ter plekke te flippen. Voor de pressure cooking heb je een eigen laptop nodig!!! Mocht je in de finale komen dan krijg je 40 tot 60 min om een sample te choppen die je op dat moment krijgt, mocht er iets met je laptop gebeuren voor die tijd? geef het aan, misschien kan er wat geregeld worden.
8. De jury bestaande uit 3 prominenten uit de muziekindustrie bepaald wie er naar huis gaat met de titel en de prijs.
9. De winnaar wint een bedrag van 150 euro.

WIL JE MEEDOEN?
Stuur voor 23 oktober 2017 (12:00 uur deadline) een mail met daarin een link naar minimaal 2 beats (en je naam, leeftijd en telefoonnummer) naar info@studiowest.nl Na de voorselectie zullen de 8 beste producers worden uitgenodigd om op 17 oktober 2017 mee te doen aan de battle. De 8 beste producers worden 26 oktober bekend gemaakt.