SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

EVEN EEN WEETJE:

EVEN EEN WEETJE:

STUDIO WEST IS ONDERDEEL VAN THEATER DE MEERVAART

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

GEEF ZE OP VOOR DE LESSEN VAN 4WEST

AMBASSADEURS

28 FEB | FIX IT IN DE MEERVAART

Op 28 februari staat Fix It van Solid Ground Movement in De Meervaart. In Fix It maakt de Franse Choreografe Anne Nguyen een remake van haar eigen stuk voorstelling ‘Lettres à Zerty’ met de dansers van Solid Ground Movement en de IRCompany (Illusionary Rockaz Crew).


Anne Nguyen richtte de Par Terre Dance Company in 2005 op na een carrière als breakdancer in dansbattles, een danser invele hiphop- en hedendaagse dansgezelschappen. Ze combineert rauwe hiphopdans met grafisch puur en gedeconstrueerd choreografisch schrijven. Haar choreografische stukken vertonen een complexe, precieze structuur en weerspiegelen de vormen en energieën die mensen omringen in de hedendaagse wereld.


Solid Ground Movement
De Amsterdamse Hiphopschool Solid Ground Movement maakt hiphop producties met jonge talenten. Daarnaast biedt Solid Ground Movement een breed aanbod aan in hiphop en breakdance lessen, voor peuters, kinderen en (jong)volwassenen. De artistieke leiding van onze hiphopdansschool is in de goede handen van Alida Dors en Bryan Druiventak. Alida en Bryan komen uit de hiphopscene en hebben van kinds af aan de ontwikkeling van hiphop meegedanst. Na jaren te hebben gedanst in de hiphopscene hebben zij zich gespecialiseerd in de theatrale kant van de hiphopdans en gaan ze vandaag de dag door het leven als makers. Hierdoor bieden zij nieuwe talenten de mogelijkheid om op het podium te schitteren, hun eigen kracht te ontdekken en deelbaar te maken met de community. www.solidgroundmovement.nl

MEER INFO & TICKETS