SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

VOOR NIEUWE CAMERA

DANSERS GEZOCHT

DANSERS GEZOCHT

AUDITIE 31 MAART 2019

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AMBASSADEURS STUDIO WEST

6-9 MAART | FOTO EXPOSITIEWOENSDAG 6 T/M 9 MAART TOWN TALES

Bijlmer Parktheater • De Meervaart • Podium Mozaïek • Tolhuistuin • Frascati

Werk van een nieuwe generatie talentvolle makers, die in alle verscheidenheid maken, denken en vertellen. Samen met de Tolhuistuin, Podium Mozaïek, De Meervaart en het Bijlmer Parktheater - presenteert Frascati een reeks voorstellingen die bij de vier Amsterdamse Cultuurhuizen zijn ontstaan en ontwikkeld. Een vierdaags programma met jong, divers Amsterdams talent dat met theater, dans, spoken word, storytelling (& meer) een nieuw verhaal vertelt. Hun verhaal.

MEERVAART | STUDIO WEST FOTO EXPOSTIE
Theater de Meervaart presenteert tijdens Town Tales het persoonlijke werk van 5 jonge Amsterdamse fotografen. De tentoonstelling komt is het eindresultaat van een workshop Fotografie van Foam Fotografiemuseum Amsterdam in samenwerking met Studio West, het talentencentrum van Theater de Meervaart.

 

Onder persoonlijke begeleiding van, fotograaf en museumdocent bij Foam, Khalid Amakran zijn de jonge fotografen de afgelopen maanden op zoek gegaan naar hun eigen visie en identiteit als fotograaf. Deze tentoonstelling is het resultaat van deze zoektocht.

 

Met werk van: Kwame Bafour, Angie Louws, Kian Pattiapon, Elj Romney en Sophia Schut

 

Met dank aan Foam Fotografiemuseum,
Deze expo is een samenwerking tussen Foam Fotografiemuseum Amsterdam en Studio West


ALGEMENE INFORMATIE MEERVAART | STUDIO WEST TOWN TALES:
6,7,8 & 9 maart 2019
Theater Frascati, Nes 63 Amsterdam
Gratis entree
LINK FRASCATI


OVER TOWN TALES

Alle voorstellingen spelen in Frascati en zijn mede-gecureerd door de programmeurs van de cultuurhuizen. Met werk van LostProject en De Onkruidenier (Tolhuistuin), Sarah Huygens en Jaike Belfor & Naïma Souhair (Bijlmer Parktheater), Vanta & Poetry Circle Nowhere en Soufiane Moussouli (Podium Mozaiek) en GLISS (Meervaart | Studio West). Frascati en de vier Amsterdamse Cultuurhuizen zijn vanaf dit seizoen een samenwerking gestart op het gebied van talentontwikkeling. Dit doen zij vanuit de gezamenlijke behoefte om een nog steviger Amsterdams platform te creëren voor ontwikkeling en presentatie van jong cultureel divers talent.www.frascatitheater.nl


OVER FOAM
Foam is gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam. Foam is dé plek voor fotografie in al haar gedaanten: van hedendaags tot historisch en van autonoom tot toegepast. Foam organiseert grote tentoonstellingen waarin het werk van (wereld)beroemde fotografen gepresenteerd wordt, maar ook van jong talent in kleinere, snel wisselende exposities. Foam wordt ondersteund door de BankGiroLoterij, De Brauw Blackstone Westbroek, Delta Lloyd, Gemeente Amsterdam, Olympus en de VandenEnde Foundation [www.foam.org].