SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

EVEN EEN WEETJE:

EVEN EEN WEETJE:

STUDIO WEST IS ONDERDEEL VAN THEATER DE MEERVAART

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

GEEF ZE OP VOOR DE LESSEN VAN 4WEST

AMBASSADEURS

NIEUW: WORKSHOP FOTOGRAFIE

Vrijdag 21 april 2017 starten we met een workshopreeks streetstyle fotografie in samenwerking met Foam Fotografie Museum Amsterdam. De workshops worden gegeven door een museumdocent van Foam: de Rotterdamse fotograaf Khalid Amakran. Tijdens deze workshops ontwikkel je je eigen visie en word je zeer persoonlijk begeleid. Tegelijkertijd onderzoeken we hoe je elkaar kunt versterken als collectief.
 
Khalid is gefascineerd door het grootstedelijke leven. De filmische omgeving van Rotterdam inspireert hem tot het maken van cinematische portretten van jongeren in de stad. Foam, Khalid Amakran en Studio West slaan nu de handen in elkaar voor deze unieke workshop-reeks in Amsterdam. De workshops worden inhoudelijk o.a. gekoppeld aan het werk van Gordon Parks, dat vanaf 16 juni 2017 in Foam te zien is. De Afro-Amerikaanse fotograaf Gordon Parks omschreef zijn camera als zijn weapon of choice, waarmee hij belangrijke issues als armoede en ongelijkheid aan de kaak stelde.

Heb jij een passie voor fotografie, woon je in Amsterdam en ben je tussen de 15-25 jaar, dan is dit je kans! Daag jezelf uit om buiten je eigen kaders te denken en doe mee met onze workshop. In 6 weken werken we toe naar een eind expositie. Neem ook alvast een kijkje op Khalid zijn eigen website en raak alvast geïnspireerd door zijn fantastische werk : www.khalidamakran.nl. Voor het werk van Gordon Parks kijk je op https://www.foam.org/nl/museum/programma/gordon-parks.  
 
Data:
Kick Off: 21 april

AANMELDEN