SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

EVEN EEN WEETJE:

EVEN EEN WEETJE:

STUDIO WEST IS ONDERDEEL VAN THEATER DE MEERVAART

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

GEEF ZE OP VOOR DE LESSEN VAN 4WEST

AMBASSADEURS

20 APRIL | SPOKEN WORD CAFE

Het Meervaart Studio | Spoken Word Café biedt een podium aan dichters, schrijvers en woordkunstenaars. In het kader van Meervaart Studio Café biedt de Meervaart ism Studio West jonge talenten een podium. Elke avond staat in het teken van een ander thema zoals Comedy, Spoken Word of Singer- songwriters. In een 2 uur durend programma wordt je verrast door aanstormend talent.

Deze editie staat in het teken van Spoken Word en is een samenwerking tussen Studio West en Natural Hair Poetry Slam (NHPS). NHPS geeft jongeren behorend tot de Afrikaanse diaspora een veilige plek om samen te komen en hun gedachten te wisselen in de vorm van Spoken Word.

Het thema van deze NHPS editie is Black Joy. Als tegengeluid op de xenofobie en het populisme vieren wij dit jaar de vreugde van de Afrikaanse diaspora. De groep mensen die eeuwenlang is onderdrukt en dagelijks wordt geconfronteerd met de effecten van het slavernij verleden. Deze realiteit drukt op de innerlijke rust. Daarom krijgt de Afrikaanse diaspora bij NHPS de ruimte om hun positieve momenten en ervaringen in het leven te delen. NHPS staat voor een positief zelfbeeld en moedigt de Afrikaanse diaspora aan om zich te focussen op de goede kanten van het leven.


Line up:
Stacy Alves
Rachel Rumai
Yakari Gabriel
Yaëll Campbell
Glorie Muanza
Sydney Lowell
Gabrielle Wouter

Host Deborah Cameron / by DeeDee

Aanvang: 20:00 uur
Prijs: 7,50 euro (inc. pauzedrankje)
Kaartverkoop start 15 maart: www.meervaart.nl

Toegang is alleen voor 16 jaar en ouder (bij twijfel kan om ID gevraagd worden).