SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

VOOR NIEUWE CAMERA

DANSERS GEZOCHT

DANSERS GEZOCHT

AUDITIE 31 MAART 2019

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AMBASSADEURS STUDIO WEST

STUDIO WEST OPEN DEZE ZOMER

 

De zomervakantie komt er weer aan en daarom zijn we vanaf 1 juli beperkt open. We boeken vanaf 1 juli geen afspraken meer in maar op de dagen dat we er zijn kun je natuurlijk gewoon komen! Dus bel op de dag dat je iets wil komen doen in Studio West en dan kijken we of er plek is!

Jullie zijn allemaal welkom en moeten vooral langs komen, bellen etc deze zomer! Bel 020-4107701

Oja en nog even een mededeling over het inschrijven voor een workshop! We proberen onze aanmeldingen altijd binnen een paar dagen te verwerken maar gedurende de vakantie-periode gaat dit helaas niet lukken. We beloven je dat je sowieso voor 1 september 2018 iets van ons hoort! Fijne zomer en tot snel in Studio West!


Wil je voor die tijd op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.

Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!