SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

VOOR NIEUWE CAMERA

DANSERS GEZOCHT

DANSERS GEZOCHT

AUDITIE 31 MAART 2019

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AMBASSADEURS STUDIO WEST

VACATURE STAGIAIRES GEZOCHT

THEATER DE MEERVAART | STUDIO WEST & KUNSTBENDE NOORD-HOLLAND ZIJN OP ZOEK NAAR 2 STAGIAIRES
 
Naast voorstellingen biedt Theater de Meervaart activiteiten voor jongeren, onder de noemer Studio West en Kunstbende Amsterdam. Wij zoeken 2 productie-talenten die per september 2019 ons team willen versterken. We zijn op zoek naar bruisende, zelfstandige, sociale en stressbestendige aanpakkers!! Heb jij passie voor kunst & cultuur, studeer jij HBO VTM, MEM, CMV of MBO Evenementen organisatie en woon je in Amsterdam? Dan zijn we op zoek naar jou!
 
GEZOCHT PRODUCTIE STAGIAIRE STUDIO WEST
Studio West is dé plek waar Amsterdamse jongeren van 14 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen, gelegen aan de achterzijde van De Meervaart. Studio West biedt coaching aan op het gebied van muziek, dans, theater en media door middel van workshops, productiegroepen en masterclasses die worden gegeven door professionals uit het vakgebied. Ook kunnen jongeren dagelijks terecht in onze ruimtes om aan een eigen project te werken. Daarnaast bieden wij cultuureducatie op maat aan. Studio West biedt een zeer inspirerende en bruisende stageplaats aan. Studio West zoekt één HBO stagiaire voor 4 dagen per week of 1 MBO stagiaire voor 3 dagen per week.
 
Het takenpakket bestaat uit productie, publiciteit en programmering van workshops en evenementen. Je hebt gedurende je stage veel contact met onze deelnemers en coaches maar ook bestaan de werkzaamheden uit het bijhouden van de website en onze social media kanalen. Tijdens je stage leer en ervaar je ongelofelijk veel over het organiseren en produceren van een evenement. Je bent betrokken bij alle voorbereidingen en de stappen die worden gezet richting het event. Een van onze grootste projecten is de productie van het hiphop dans event Break A Leg dat plaats gaat vinden op 29 maart 2020. www.studiowest.nl
 
GEZOCHT PRODUCTIE STAGIAIRE KUNSTBENDE NOORD-HOLLAND
Kunstbende is de oudste talentenjacht van Nederland. Al 30 jaar kunnen jongeren van 13 – 18 jaar hun talent tonen op het podium van de Meervaart tijdens de jaarlijkse voorronde van Kunstbende Noord-Holland. Kunstbende Noord-Holland zoekt een stagiaire die van september 2019 tot en met mei 2020 voor minimaal 3 dagen per week stage kan lopen. Tijdens je stage organiseer je de Amsterdamse Kunstbende voorronde, voorselecties, verschillende promotionele activiteiten, workshops, masterclasses, scholentour en showcases.
 
Als Kunstbende stagiair ben je een organisatietalent en hoor je thuis in de creatieve / culturele sector en/of jongerencultuur. Kunstbende Noord-Holland werkt samen met vele culturele organisaties en media. Deze contacten en samenwerkingsverbanden maken een stage bij Kunstbende Noord-Holland waardevol en geven een goede kans om ervaring op te doen van inhoudelijke en productionele kennis en ervaring ook de sector van binnen en buiten te leren kennen. www.kunstbende.nl
 
TOT SLOT
Studio West en Kunstbende Noord-Holland bieden jou een uitdagende en afwisselende stage in Theater de Meervaart met veel verantwoordelijkheid en verschillende taken. Ook krijg je zicht op het reilen en zeilen in een theater als de Meervaart. Binnen de stage is ook ruimte voor verdieping en opdrachten vanuit de opleiding. Voor de stage ontvang je maandelijks een vergoeding van € 250,- (gebaseerd op 4 dagen per week), mag je gratis naar voorstellingen in de Meervaart en krijg je elke dag een super lekkere lunch. Wij zijn op zoek naar stagiaires die zelfstandig kunnen werken, communicatief vaardig zijn, affiniteit heeft met kunst en cultuur en bereid zijn op onregelmatige tijden te werken. Een stage is hard werken. Dat doen wij ook. Ben jij de persoon die wij zoeken? Mail dan uiterlijk vóór 12 mei 2019 jouw motivatiebrief, CV naar Wendy de Vries - wdevries@meervaart.nl Voor meer informatie kun je ook altijd even bellen naar 020-4107477.