SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

KLEINE DONATIE GEVRAAGD

VOOR NIEUWE CAMERA

DANSERS GEZOCHT

DANSERS GEZOCHT

AUDITIE 31 MAART 2019

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AKWASI, DILAN, HATO, SKINTO...

AMBASSADEURS STUDIO WEST

INFO OVER ONS MEMBERSHIP!

 

 

Vanaf 24 september gaat ons nieuwe seizoen van start. Een nieuw seizoen betekent dat er weer nieuwe memberships moeten worden aangeschaft. Wat is een membership? Voor wie is het? En wanneer moet je deze aanschaffen? De antwoorden op deze vragen lees je terug in het onderstaande stuk.

Het Studio West membership
Het Studio West Membership is er speciaal voor oud en huidige deelnemers van Studio West. Een member van Studio West krijg je de mogelijkheid tot het gebruik van oa. oefenruimtes, filmapparatuur, DJ sets en de muziekstudio. Er zijn twee manieren om member te worden.


Je doet mee aan een workshop/project:
Als deelnemer van een workshop of productiegroep (Labs)* ben je automatisch member van Studio West. Het lidmaatschap loopt van het moment dat je meedoet met een workshop of productiegroep t/m augustus 2019. (*eenmalige masterclasses tellen niet mee)

Je hebt in het verleden meegedaan aan een workshop/project:
Doe je niet meer mee aan een van de productiegroepen of volg je geen workshop meer maar wil je nog wel steeds gebruik maken van de faciliteiten van Studio West dan kan dat natuurlijk. Je koopt dan een los jaar membership twv. 40 euro, het lidmaatschap loopt van moment van betaling t/m augustus 2019.