SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN PROJECT

EVEN EEN WEETJE:

EVEN EEN WEETJE:

STUDIO WEST IS ONDERDEEL VAN THEATER DE MEERVAART

VOLG JIJ ONS AL OP SPOTIFY

VOLG JIJ ONS AL OP SPOTIFY

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

HEB JIJ EEN BROERTJE OF ZUSJE?

GEEF ZE OP VOOR DE LESSEN VAN 4WEST

BREAK A LEG 2018

BREAK A LEG 2018

4 MAART IN DE MEERVAART

SW BEPERKT OPEN DEZE ZOMER

De zomervakantie komt er weer aan en daarom zijn we vanaf 17 juli beperkt open. 31 juli t/m 6 augustus zijn we de hele week gesloten! We boeken vanaf 17 juli geen afspraken meer in maar op de dagen dat we er zijn kun je natuurlijk gewoon komen! Dus bel op de dag dat je iets wil komen doen in Studio West en dan kijken we of er plek is!

Jullie zijn allemaal welkom en moeten vooral langs komen, bellen etc deze zomer! Bel 020-4107701

Datum   Activiteit
10 t/m 28 juli ....... Beperkt open, alleen overdag
29 juli t/m 6 aug ....... Gesloten
7 aug t/m 3 sept ....... Beperkt open, alleen overdag


Oja en nog even een mededeling over het inschrijven voor een workshop! We proberen onze aanmeldingen altijd binnen een paar dagen te verwerken maar gedurende de vakantie-periode gaat dit helaas niet lukken. We beloven je dat je sowieso voor 25 augustus 2017 iets van ons hoort! Fijne zomer en tot snel in Studio West!


Wil je voor die tijd op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.

Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!