STUDIO WEST DANS LAB
In samenwerking met ICK
en Sedrig Verwoert

DANS TALENT GEZOCHT:
HIPHOP, MODERN, JAZZ, HOUSE, EXPERIMENTEEL ETC.

Studio West en Sedrig Verwoert van ICK (Internationaal Choreografisch Kunstencentrum) zijn voor het nieuwe Dans Lab op zoek naar danstalent (fusion van urban stijlen en moderne dans). Is dansen je passie, ben je tussen de 16-25 jaar oud, heb je een flinke dosis lef en creativiteit en wil jij je dansskills naar een hoger niveau tillen? Doe dan op zondag 30 september 2018 auditie voor het Dans Lab.

Het Dans Lab is een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdams danstalent door Studio West | De Meervaart.  Deze editie hebben zij een speciale samenwerking met ICK. In drie maanden tijd werk je samen met vijftien andere Amsterdamse dansers toe naar een eindperformance in Theater de Meervaart. Het traject bestaat uit wekelijkse coaching, waarin research, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Naast coaching van choreograaf Sedrig Verwoert krijg je gedurende het seizoen les van diverse gastdocenten.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan het Dans Lab? Dan zien we je graag op zondag 30 september 2018 om 18:00 uur bij de audities in Studio West op het Osdorpplein 6 in Amsterdam.  Tijdens auditie wordt er met je gewerkt door professionele makers in dans. Ook ga je in gesprek over je motivatie. Je kunt meedoen aan de auditie door je in te schrijven. Je krijgt na aanmelding een brief met informatie over het verdere verloop en wanneer je bent uitgenodigd voor je auditie.

 Schrijf je nu in voor de auditie →