THEATER TALENT GEZOCHT!!

Studio West is voor het nieuwe Theater Lab op zoek naar theatertalent. Is acteren je passie, ben je tussen de 16-25 jaar oud, heb je een flinke dosis lef en creativiteit en wil jij je acteerskills naar een hoger niveau tillen? Doe dan op dinsdag  25 september 2018 auditie voor het Theater Lab.

Het Theater Lab is een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdams talent door Studio West | De Meervaart. In vier maanden tijd werk je samen met vijftien andere Amsterdamse jongeren toe naar een eindperformance in Theater de Meervaart. Het traject bestaat uit wekelijkse coaching, waarin research, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Naast coaching van Regisseur en actrice Birgit van der Jagt krijg je gedurende het seizoen les van diverse gastdocenten.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan het Theater Lab? Dan zien we je graag op dinsdag  25 september 2018 om 20:00 uur bij de audities in Studio West op het Osdorpplein 6 in Amsterdam.  Tijdens auditie wordt er met je gewerkt door professionele theatermakers. Ook ga je in gesprek over je motivatie. Je kunt meedoen aan de auditie door je in te schrijven. Je krijgt na aanmelding een brief met informatie over het verdere verloop en wanneer je bent uitgenodigd voor je auditie.

Schrijf je nu in voor de auditie →