BEAT LAB [ADVANCED]


Ben jij producer/beatmaker? Schrijf je dan in voor het Studio West Beat Lab. We zijn namelijk weer opzoek naar producers/beatmakers die willen meewerken aan een Beat Tape.  


Het Beat Lab is een groep jonge creatieve producers uit Amsterdam in de leeftijdscategorie 15-25 jaar die een gezamenlijke passie hebben, namelijk muziek produceren. Onder begeleiding van Leeroy Molly (Zwart Licht) en andere gastdocenten zal er vanaf oktober weer wekelijks samengewerkt worden aan een instrumentale Future Beats Tape. Gedurende de periode krijgen de producers niet alleen coaching op muzikaal gebied, maar ook op andere facetten, die te maken hebben met de muziekbranche zoals management en de arbeidsmarkt. De beste producties worden uiteindelijk uitgebracht op de BEATS BEATS BEATS EP die aan het eind van het blok wordt gereleased.

Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.

 

PERIODE BESCHIKBAAR
nieuwe beat lab blok nog niet gepland, maar schrijf je wel alvast in voor het nieuwe blok
 
OVER HET BEAT LAB
Het Beat Lab is een groep jonge creatieve producers uit Amsterdam in de leeftijdscategorie 15-25 jaar die een gezamenlijke passie hebben, namelijk muziek produceren. De producers krijgen niet alleen coaching op muzikaal gebied maar ook op de andere facetten, die te maken hebben met de muziekbranche zoals management en de arbeidsmarkt.

BEATS BEATS BEATS VOL 1 | THE GRIME EP
Onze eerste instrumentale Grime EP is een feit! Hayzee & Leeroy van Zwart Licht/GrimeYard werkten samen met producers Apollo, Eclypse, Jeremy Stoep & Quinna FW in het Studio West Beat Lab aan dit bijzondere project. De EP is te beluisteren op Spotify.

BELUISTER NU OP SPOTIFY

 
BEATS BEATS BEATS VOL 2 | THE TRAP EP
Onze tweede instrumentale EP is dan nu ook eingelijk hier. De EP is vanaf nu te beluisteren op Spotify.

BELUISTER NU OP SPOTIFY

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.