DANCE CLASSES


Wil je dansles krijgen van de beste dansers uit de hiphop dance scene? Dan ben je bij Studio West op het juiste adres! De lessen zijn zowel voor de beginner als de gevorderde danser. Ben je benieuwd geworden naar de lessen? Neem dan aankomende dinsdag een gratis proefles!

ELKE DINSDAGAVOND
Hiphop Choreo door Babet Fernandez | 20:00-21:30

Prijs: €5 per les
(eerste proefles is altijd gratis!)
Leeftijd: 13 – 28 jaar*


Vooraf aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst :-)

We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 15 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de les helaas te cancellen.

Schrijf je nu in* →
[vul het inschrijfformulier hier aan de rechterkant in]
Als je jonger dan 16 jaar bent vul dan het email adres van je ouders in


*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops