DANS LAB [ADVANCED]

STUDIO WEST DANS LAB
In samenwerking met ICK
en Sedrig Verwoert

DANS TALENT GEZOCHT:
HIPHOP, MODERN, JAZZ, HOUSE, EXPERIMENTEEL ETC.

Studio West en Sedrig Verwoert van ICK (Internationaal Choreografisch Kunstencentrum) zijn voor het nieuwe Dans Lab op zoek naar danstalent (fusion van urban stijlen en moderne dans). Is dansen je passie, ben je tussen de 16-23 jaar oud, heb je een flinke dosis lef en creativiteit en wil jij je dansskills naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee.

 

Het Dans Lab is een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdams danstalent door Studio West | De Meervaart.  Deze editie hebben zij een speciale samenwerking met ICK. In drie maanden tijd werk je samen met vijftien andere Amsterdamse dansers toe naar een eindperformance in Theater de Meervaart. Het traject bestaat uit wekelijkse coaching, waarin research, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Naast coaching van choreograaf Sedrig Verwoert krijg je gedurende het seizoen les van diverse gastdocenten.

 Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


▬▬▬ DATA ▬▬▬

nog niet gepland, maar meld je alvast aan zodat je op de hoogte kan blijven

DE VOORWAARDEN
- Je bent tussen de 16 – 23 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Je hebt minimaal 1 jaar danservaring
- Het lesgeld is 75 euro voor het gehele traject (maar de auditie is natuurlijk gratis). Voor deelname aan de Labs betaalt Studio West geen reiskosten en/of vergoeding.

WHAT'S IN IT FOR YOU?
- Wekelijkse coaching van Sedrig Verwoert en diverse gastdocenten
- Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen onder begeleiding van professionals uit het vak
- Gratis gebruik van repetitieruimtes
- Netwerken
- Korting op bezoek diverse dansvoorstellingen in Theater de Meervaart
- En natuurlijk het spelen in een dansproductie

Wie is Sedrig Verwoert?
Sedrig werd in 1992 geboren in Suriname, maar verhuisde op driejarige leeftijd naar Amsterdam.  Al vanaf jonge leeftijd danste hij bij dansacademie Lucia Marthas. Sedrig studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de opleiding jazz- en musicaldans. In 2011 deed hij mee aan het tv-programma 'So You Think You Can Dance', waar hij tot de zesde liveshow kwam. In 2013 won hij het Eurovision Young Dancers festival en werd hij uitgeroepen tot Beste Jonge Danser van Europa. Daarna verhuisde Sedrig voor een tijd naar New York waar hij danste bij het gerenommeerde Peridance Contemporary Dance Company.  Na New York ging zijn buitenlandse avontuur verder in Israël waar hij danste bij de Kibbutz Contemporary Dance Company.
Sinds september 2017 is Sedrig danser bij ICK, één van de huisgezelschappen van Theater de Meervaart. Vanaf september 2018 start hij als artistiek leider van het Studio West Dans Lab.

OVER ICK
ICK (Internationaal Choreografisch Kunstencentrum), onder leiding van Emio Greco en Pieter C. Scholten, is een spraakmakend dansgezelschap dat internationale dansvoorstellingen produceert, gastkunstenaars begeleidt en tal van research –en educatieve projecten initieert. Als Stadsgezelschap Dans van Amsterdam en huisgezelschap van theater De Meervaart draagt ICK bij aan de dansontwikkeling van de stad. www.ick.com

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:

Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.