HIPHOP DANCE CLASS


Wil je dansles krijgen van de beste dansers uit de hiphop dance scene? Dan ben je bij Studio West op het juiste adres! De lessen zijn zowel voor de beginner als de gevorderde danser. Ben je benieuwd geworden naar de lessen? Neem dan een gratis proefles!


WEKELIJKS OP DINSDAG:

Babet Fernandez is een professioneel allround danser uit Amsterdam. Ze heeft een twee-jarige dansopleiding gevolgd in de 5 o'clock class op de Academie voor Theater en Dans, waar ze is getraind in verschillende dansstijlen. Daarnaast heeft Babet gedanst voor verschillende merken zoals Calvin Klein, Fashion Factory, Radio 538, SBS 6 en een half jaar danservaring opgedaan in Londen. In deze les ligt de focus op choreografie en performance en niet te vergeten: plezier maken!

Les: HIPHOP CHOREO
Tijd: 18:30-20:00

Prijs: €5 per les (eerste proefles is altijd gratis!)
Leeftijd: 13 – 28 jaar

Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.
Vooraf aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst :-)

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.