THEATER TRAJECT VAN 4 MAANDEN!

Studio West is voor het nieuwe Theater Lab op zoek naar theatertalent. Is acteren je passie, ben je tussen de 16-25 jaar oud, heb je een flinke dosis lef en creativiteit en wil jij je acteerskills naar een hoger niveau tillen? Doe dan mee.

Het Theater Lab is een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdams talent door Studio West | De Meervaart. In vier maanden tijd werk je samen met vijftien andere Amsterdamse jongeren toe naar een eindperformance in Theater de Meervaart. Het traject bestaat uit wekelijkse coaching, waarin research, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Naast coaching van Regisseur en actrice Birgit van der Jagt krijg je gedurende het seizoen les van diverse gastdocenten zoals storytelling door Soufiane Moussouli.

Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.

 
▬▬▬ DATA ▬▬▬
nog niet gepland
 
DE VOORWAARDEN
- Je bent tussen de 16 – 25 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Je hebt minimaal 1 jaar acteerervaring
- Het lesgeld is 75 euro voor het gehele traject (maar de auditie is natuurlijk gratis). Voor deelname aan de Labs betaalt Studio West geen reiskosten en/of vergoeding.
 
WHAT'S IN IT FOR YOU?
- Wekelijkse coaching
- Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen onder begeleiding van professionals uit het vak
- Gratis gebruik van repetitieruimtes
- Netwerken
- Korting op bezoek diverse voorstellingen in Theater de Meervaart
- En natuurlijk het spelen in een kleine productie

Wie is coach Birgit van der Jagt?
Regisseur en actrice Birgit van der Jagt studeerde in 2000 af aan Artez Hogeschool voor de Kunsten. Ondertussen heeft ze al vele mooie theaterprojecten op haar naam staan, ze werkte onder andere voor de Stadsschouwburg te Amsterdam, 4West,  De Meervaart, Plejater, Theater Bellevue, Theatermijn Theatergroep 4hoogachter, Theatergroep De Kat van de Buren. Vanaf september 2018 start zij als coach van het Studio West Theater Lab.

Wie is gastdocent Soufiane Moussouli?
Soufiane Moussouli is een van de rijzende sterren op het gebied van storytellingtheater, met voorstellingen als Five Questions you always wanted to ask a terrorist, Marok(k)anen huilen niet en Gelukzoeker op zijn naam. Met deze en andere verhalen is hij een graag geziene gast op verschillende festivals (Zomer vol Verhalen, Verhalen op Paleis Soestdijk en Amsterdam Light Festival, Parade) en in het Tropenmuseum, waar hij met grote regelmaat optreedt als verhalen verteller in Ziezo Marokko. Op zijn 15e stond Soufiane als eerst op een podium, als stand-up comedian. Dat was het startsein om zichzelf te blijven ontwikkelen, als acteur, comedian, presentator en als storyteller. Hij volgde lessen bij acteur Peter Faber en bij Theater DEGASTEN in Studio West en verbond zich aan Storytelling Centre, om te leren acteren en vertellen. Dit resulteerde in een groot aantal mooie voorstellingen, waar Soufiane alleen of met anderen op het podium stond. Inmiddels heeft hij ook op het witte doek zijn visitekaartje afgegeven, bijvoorbeeld door zijn rol in Gods Lam, de bekroonde afstudeerfilm van Kees-Jan Mulder, waar Soufiane aan de zijde van onder meer Sabri Saad el Hamus de zwakzinnige Moussi speelde. Hij werkte mee aan gastrollen in verschillende televisieseries, waaronder A’dam en E.V.A en Penoza. www.soufianemoussouli.nl