VOCAL LAB [ADVANCED]


Wil jij beter leren zingen, rappen en performen op het podium? En graag met gelijkgestemden een periode lang werken aan het verbeteren van deze kwaliteiten? Dan is het Vocal Lab misschien wel iets voor jou! Het Vocal Lab is namelijk een platform voor singer, songwriters, mc's om hun muzikaal talent nog meer te ontwikkelen. Samen met singer-songwriter, rapper, producer, actrice en coach Esperanza Denswil, beter bekend als Pink Oculus wordt er gewerkt aan ademhaling en techniek, songwriting, recording en ligt de focus op de performance.

Nieuwsgierig? En wil je graag meer informatie? Natuurlijk mag je ons altijd mailen of bellen op 020-4107701. Enthousiast? Meld je dan aan via onze website.


Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


We werken met kleine groepen van 10 tot maximaal 15 deelnemers per groep. Bij minder dan 10 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

WAT TE VERWACHTEN TIJDENS DE AUDITIE:

-Je bent op tijd aanwezig .
-Elke persoon krijgt 2,5 minuten om zichzelf te presenteren. Houd je hieraan!
-Je mag een cover doen, liever eigen repertoire.
-Neem ter ondersteuning een instrumentale cd of MP3 speler (telefoon), laptop mee of zing A capella.
-Let op! We letten niet alleen op de muzikale kwaliteiten. Zorg er dus voor dat je hele performance goed in elkaar zit! We letten ook op originaliteit en op je motivatie (waarom wil je meedoen).


DE VOORWAARDEN
- Je wil (beter) leren zingen
- Je bent tussen de 15 – 25 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Het lesgeld is 75 euro*

WHAT'S IN IT FOR YOU?
- Wekelijkse coaching (we nodigen naast coach meerder gastdocenten uit)
- Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen
- Gratis gebruik van apparatuur en ruimtes
- Netwerken
- Optreden
- Recorden songs

 

▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬
Auditie: nog niet gepland
 
Tijd:

Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 75 euro* (voor alle lessen)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).


PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.