VOCAL LAB [ADVANCED]


Wil jij beter leren zingen en leren performen op het podium? Dan is het Vocal Lab zeker wat voor jou! In oktober gaan we van start met het eerste Vocal Lab ADVANCED onder begeleiding van zangeres Anne-Fay Kops van de band Cookachoo en het ZO! Gospel Chior.
Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan ademhaling en techniek, songwriting, recording en ligt de focus op de performance.

Schrijf je nu in* →
[vul het inschrijfformulier hier aan de rechterkant in]
Als je jonger dan 16 jaar bent vul dan het email adres van je ouders in


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

Tijdens de auditiedag wordt het volgende van je verwacht:
-Je bent op tijd aanwezig .
-Elke persoon krijgt 2,5 minuten om zichzelf te presenteren. Houd je hieraan!
-Je mag een cover doen, liever eigen repertoire.
-Neem ter ondersteuning een instrumentale cd of MP3 speler (telefoon), laptop mee of zing A capella.
-Let op! We letten niet alleen op de muzikale kwaliteiten. Zorg er dus voor dat je hele performance goed in elkaar zit! We letten ook op originaliteit en op je motivatie (waarom wil je meedoen).

OVER ANNE-FAY
Anne-Fay is afgestudeerd aan de Fontys Dance Academy in Tilburg. Daarna begon al snel haar zangcarrière. Met haar band Cookachoo en het ZO! Gospel Choir is Anne-Fay op vele podia te bewonderen. Zo was ze te zien op festivals zoals Mysteryland en Milkshake, heeft ze in een uitverkocht Paradiso gestaan, opgetreden met Ladies of Soul en 3 maanden getourd met Alain Clark. Haar diversiteit is haar kenmerk en haar motto is: Gewoon doen! Dit zal je ook merken in haar lessen. Zij moedigt je aan om er volledig voor te gaan en gaandeweg daarmee je performance te verbeteren!

DE VOORWAARDEN
- Je wil (beter) leren zingen
- Je bent tussen de 15 – 25 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Het lesgeld is 75 euro*

WHAT'S IN IT FOR YOU?
- Wekelijkse coaching (we nodigen naast Anne-Fay meerder gastdocenten uit)
- Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen
- Gratis gebruik van apparatuur en ruimtes
- Netwerken
- Optreden
- Recorden songs


▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬

Nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en weet als eerste wanneer de workshop van start gaat

 

Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 75 euro* (voor alle lessen)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops