CAMERA ACTEREN [BASICS]


Heb jij altijd al willen leren acteren voor de camera? Doe dan mee met de workshop acteren voor de camera. De workshop bestaat uit 6 lessen van 2 uur. In deze 6 lessen leer je de fijne kneepjes van het camera acteren. Al doende leer je, door zelf aan de slag te gaan voor de camera. Tijdens de lessen krijg je speloefeningen. Ook ga je thuis een scene instuderen, die je vervolgens gaat spelen voor de camera. Je krijgt feedback en spelsuggesties.

Ben jij tussen de 14 en 25 jaar oud en is acteren je passie? Geef je dan snel op! Er is namelijk slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬
Nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en weet als eerste wanneer de workshop van start gaat

 
Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.