DE GROEP DIE IN DECEMBER VAN START GAAT ZIT VOL - SCHRIJF JE WEL ALVAST WEL IN VOOR DE VOLGENDE GROEP DIE IN HET NIEUWE JAAR VAN START GAAT


De beats advanced is het vervolg op de workshop Beats. Tijdens deze workshop ga je niet alleen dieper in op het produceren van beats, maar ook het mixen & masteren van je eigen beats.

Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.

We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

▬▬▬ DATA ▬▬▬
Les 1: dinsdag 4 december
Les 2:
dinsdag 11 december
Les 3: dinsdag 18 december
 

Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Leeftijd:
15 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)

*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.