Wil jij ook keiharde beats leren produceren? Meld je dan aan voor de workshop Beats & Digital Sound. In 6 weken tijd leer je de basis van het maken van je eigen beats of remixes met software zoals Abbleton live. Naast het produceren leer je ook de basis van het mixen & masteren van je eigen beats. Na het volgen van de workshop ben je tevens member van Studio West mag je t/m augustus 2019 zelfstandig in Studio West komen oefenen met de DJ apparatuur.


Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬
Les 1: dinsdag 12 maart
Les 2: dinsdag 19 maart
Les 3: dinsdag 26 maart
Les 4: dinsdag 2 april
Les 5: dinsdag 9 april
Les 6: dinsdag 16 april
 
Tijd: 18:00 - 20:00 uur

Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)

*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.