DEZE WORKSHOP HEBBEN WE NOG NIET GEPLAND, MAAR JE KAN JE NATUURLIJK WEL ALVAST INSCHRIJVEN ZODAT JE OP DE HOOGTE BLIJFT VAN AL HET NIEUWS.


Deze workshop is het vervolg op de DJ workshop en zal je dj skills helpen verbeteren. Deejay Abstract gaat gedurende de cursus dieper in op het mixen, besteed hij aandacht aan scratchen maar ook kijkt hij naar je set opbouw (dit hangt natuurlijk ook af van het tijdstip dat je draait.... je leert tijdens de cursus welke keuzes je het beste kunt maken als je een club avond moet openen, een prime-time set of een afsluit set moet draaien).

 

Aangezien er erg veel vraag naar deze workshop is en er maar plek is voor ca. 8 personen zal de aanmeldprocedure wat strenger zijn dan normaal. We zullen je daarom ook vragen een korte motivatie + CV (klein overzicht van de plekken waar je toe nu toe hebt gedraaid) op te sturen na aanmelding voor deze workshop. Op deze manier hopen we de meest gemotiveerde personen een plek te geven in de workshop. Personen die de beginners workshop bij Abstract hebben gevolgd hebben ten alle tijde voorrang op een plek in de Advanced workshop.


Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.


▬▬▬ DATA ▬▬▬

nog niet gepland


Tijd:
18:30 - 20:30 uur
Kosten:
25 euro

 

*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.