DJ [BASICS]


Wil jij leren draaien? Meld je dan aan voor de DJ workshop. 26 september starten we weer met twee nieuwe DJ cursussen in Studio West.
Tijdens deze cursus leer je de basis van het draaien. Naast de lessen mag je t/m juni 2019 zelfstandig in Studio West komen oefenen met de DJ apparatuur. 

Schrijf je nu in* →
[vul het inschrijfformulier hier aan de rechterkant in]
Als je jonger dan 16 jaar bent vul dan het email adres van je ouders in

We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.


▬▬▬ DATA ▬▬▬
Les 1: woensdag 26 september
Les 2: woensdag 3 oktober
Les 3: woensdag 10 oktober
Les 4: woensdag 17 oktober
Les 5: woensdag 31 oktober
Les 6: woensdag 7 november

Groep 1: 17:30 - 19:30 uur 
Groep 2: 20:00 - 22:00 uur
Leeftijd: 15 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)

*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.
 

 

 
 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops