VIDEO EDITING [GEVORDERD]

Binnenkort starten we met een workshop Video Editing advanced. We gaan er vanuit dat je al een eenvoudige montage met Adobe Premiere Pro kunt maken.Tijdens de workshop gaan we dieper in op de technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod maar ook gaat coach Fouad Boukraa dieper in op cameravoering en camera technieken. In deze cursus leer je in 6 lessen van 2 uur hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. 

OVER COACH FOUAD BOUKRAA:
De afgelopen jaren was hij werkzaam als editor voor diverse opdrachtgevers zoals BNN, 101 TV, NTR, RTL & Talpa. Een van zijn laatste projecten is de prachtige serie 'Groeten uit Holland', een vrolijke 10-delige documentaire serie bij BNNVARA en TV Affairs. In de serie nemen 5 Marokkaanse dames ons mee op reis door Nederland. Ze laten ons Holland zien zoals zij dat zien en meemaken. Mocht je de serie nog niet hebben gezien dan zou ik hem zeker even terug kijken! Fouad heeft dus genoeg kennis en ervaring om met jullie te delen.

Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬

Nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en weet als eerste wanneer de workshop van start gaat

 
Leeftijd: 15 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.