VIDEO EDITING [BASICS]


Wil jij de basis van het editen leren? Geef je dan snel op voor de workshop Video Editing voor beginners! Tijdens de workshop komen  de essentiële technieken van video-editing met ADOBE PREMIERE PRO aan bod maar ook gaat coach Fouad Boukraa dieper in op cameravoering en camera technieken. In deze cursus leer je in 6 lessen van 2 uur hoe je eigen materiaal monteert tot een mooi lopend verhaal, want de keuzes die jij als editor maakt zorgen er namelijk voor dat een video je aandacht trekt, dat mensen blijven kijken en het ze raakt. Wil jij een mooie korte film, videoclip, vlog, interview of aftermovie van een event monteren dan is deze workshop echt iets voor jou. Fouad brengt je in deze cursus de basis technieken van het editen bij.

OVER COACH FOUAD BOUKRAA:
De afgelopen jaren was hij werkzaam als editor voor diverse opdrachtgevers zoals BNN, 101 TV, NTR, RTL & Talpa. Een van zijn laatste projecten is de prachtige serie 'Groeten uit Holland', een vrolijke 10-delige documentaire serie bij BNNVARA en TV Affairs. In de serie nemen 5 Marokkaanse dames ons mee op reis door Nederland. Ze laten ons Holland zien zoals zij dat zien en meemaken. Mocht je de serie nog niet hebben gezien dan zou ik hem zeker even terug kijken! Fouad heeft dus genoeg kennis en ervaring om met jullie te delen.


Schrijf je nu in* →
[vul het inschrijfformulier hier aan de rechterkant in]
Als je jonger dan 16 jaar bent vul dan het email adres van je ouders in

We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.


▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬
Les 1 - Dinsdag 25 sept
Les 2 - Dinsdag 2 okt
Les 3 - Dinsdag 9 okt
Les 4 - Dinsdag 16 okt
Les 5 - Dinsdag 30 okt
Les 6 - Dinsdag 6 nov
Tijd: 18:00-20:00 of 20:00-22:00 uur (definitieve tijd volgt)

Leeftijd: 14 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle 6 lessen)

*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops