FOTOGRAFIE [BASICS]


Schrijf je nu in voor de workshop streetstyle fotografie in samenwerking met Foam Fotografie Museum Amsterdam. De workshops worden gegeven door een van de museumdocenten van Foam. Tijdens deze workshops ontwikkel je je eigen visie en word je zeer persoonlijk begeleid.

Dus heb jij een passie voor fotografie, woon je in Amsterdam en ben je tussen de 15-25 jaar, dan is dit je kans! Daag jezelf uit om buiten je eigen kaders te denken en doe mee met onze workshop. In 6 weken werken we toe naar een gezamenlijke eind expositie waar we jouw beste werk van gaan exposeren. 

Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.
 
▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬
Les 1:
vrijdag 28 september
Les 2:
vrijdag 5 oktober
Les 3:
vrijdag 12 oktober
Les 4:
vrijdag 19 oktober
Les 5:
vrijdag 2 november
Les 6:
vrijdag 9 november

Expositie: 
nog niet bekend

 

Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.