FOTOGRAFIE [BASICS]


Heb jij een passie voor fotografie, woon je in Amsterdam en ben je tussen de 15-25 jaar dan is dit je kans! Daag jezelf uit om buiten je eigen kaders te denken en doe mee met onze workshop. In 6 weken werken we toe naar een eind expositie. Op ...... starten we met workshop streetstyle fotografie in samenwerking met Foam en de Rotterdamse fotograaf Khalid Amakran.

Khalid is gefascineerd door het grootstedelijke leven. De filmische omgeving van Rotterdam inspireert hem tot het maken van cinematische portretten van jongeren in de stad. FOAM, Khalid Amakran en Studio West slaan nu de handen in elkaar voor deze unieke workshop-reeks in Amsterdam. Neem ook alvast een kijkje op Khalid zijn eigen website en raak alvast geïnspireerd door zijn fantastische werk : www.khalidamakran.nl


Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.
 
▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬
nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en blijf op de hoogte van de start datum


Tijd:
Leeftijd:
15 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)

Voor wie is de workshop bedoeld: voor jongeren die al een korte tijd bezig zijn met fotograferen (dit hoeft niet perse met een prof. camera te zijn)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).


Studio West heeft een aantal Canon 450D & 60D  camera’s beschikbaar voor deze workshop. Indien je liever gebruikmaakt van je eigen camera is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. Je dient zelf een SD-kaartje mee te brengen naar de workshop.


OVER FOAM
Foam, het museum voor fotografie is gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam. Foam is dé plek voor fotografie in al haar gedaanten: van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. Een museum met een internationale allure. Foam organiseert grote tentoonstellingen waarin het werk van (wereld)beroemde fotografen gepresenteerd wordt, maar ook van jong talent in kleinere, snel wisselende exposities. [www.foam.org]PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.