FOTOGRAFIE [BASICS]


Studio West X Foam | WORKSHOP FOTOGRAFIE

Schrijf je nu in voor  de workshop streetstyle fotografie in samenwerking met Foam Fotografie Museum Amsterdam. De workshops worden gegeven door een museumdocent van Foam: de Rotterdamse fotograaf Khalid Amakran. Tijdens deze workshops ontwikkel je je eigen visie en word je zeer persoonlijk begeleid.

Khalid is gefascineerd door het grootstedelijke leven. De filmische omgeving van Rotterdam inspireert hem tot het maken van cinematische portretten van jongeren in de stad. Foam, Khalid Amakran en Studio West slaan nu de handen in elkaar voor deze unieke workshop-reeks in Amsterdam. De workshops worden inhoudelijk o.a. gekoppeld aan het thema Vrijheid.

Heb jij een passie voor fotografie, woon je in Amsterdam en ben je tussen de 15-25 jaar, dan is dit je kans! Daag jezelf uit om buiten je eigen kaders te denken en doe mee met onze workshop. In 6 weken werken we toe naar een eind expositie in Theater de Meervaart. Neem ook alvast een kijkje op Khalid zijn eigen website en raak alvast geïnspireerd door zijn fantastische werk : www.khalidamakran.nl.

Schrijf je nu in* →
[vul het inschrijfformulier hier aan de rechterkant in]
Als je jonger dan 16 jaar bent vul dan het email adres van je ouders in

We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.
 
▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬

Nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en weet als eerste wanneer de workshop van start gaat.

 

Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops