Mixing & Mastering [basics]

 

Hoe finetune je een track, zodat ze optimaal klinken? Welke onderdelen en technieken zijn hier essentieel in? Dit leer je allemaal in onze nieuwe workshop mixing & mastering olv Leeroy Molly. In 6 weken tijd leer je alle geluiden in je track goed op elkaar af te mixen door de EQ, panning, compressie en galm perfect in balans te brengen. Ook leer je wat mastering precies inhoudt en wat er wel of niet mogelijk is. Met als doel dat je na afloop zelfstandig het eindresultaat van je tracks aanzienlijk kan verbeteren.  

 

Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken. Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.

 

We werken met kleine groepen van 6 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

 

▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬
nog niet gepland, maar schrijf je wel alvast in en blijf op de hoogte

Tijd:
Leeftijd: 15 – 25 jaar
Coach: Leeroy Molly

 

Kosten: 50 euro* (voor alle lessen + vrij oefenen in Studio West)

 

 

*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.