WORKSHOP THEATER [BASICS]


Heb jij altijd al willen leren acteren? Doe dan mee met de workshop Theater olv Soufiane Moussouli. De workshop bestaat uit 6 lessen van 2 uur. In deze 6 lessen leer je de fijne kneepjes van het acteren en ga je dieper in op het gebied van storytelling, improvisatie en spel. In die 6 weken werken jullie ook toe naar een kleine eindpresentatie in Studio West.

Wie coach Soufiane Moussouli?
Soufiane Moussouli is een van de rijzende sterren op het gebied van storytellingtheater, met voorstellingen als Five Questions you always wanted to ask a terrorist, Marok(k)anen huilen niet en Gelukzoeker op zijn naam. Met deze en andere verhalen is hij een graag geziene gast op verschillende festivals (Zomer vol Verhalen, Verhalen op Paleis Soestdijk en Amsterdam Light Festival, Parade) en in het Tropenmuseum, waar hij met grote regelmaat optreedt als verhalen verteller in Ziezo Marokko. Op zijn 15e stond Soufiane als eerst op een podium, als stand-up comedian. Dat was het startsein om zichzelf te blijven ontwikkelen, als acteur, comedian, presentator en als storyteller. Hij volgde lessen bij acteur Peter Faber en bij Theater DEGASTEN in Studio West en verbond zich aan Storytelling Centre, om te leren acteren en vertellen. Dit resulteerde in een groot aantal mooie voorstellingen, waar Soufiane alleen of met anderen op het podium stond. Inmiddels heeft hij ook op het witte doek zijn visitekaartje afgegeven, bijvoorbeeld door zijn rol in Gods Lam, de bekroonde afstudeerfilm van Kees-Jan Mulder, waar Soufiane aan de zijde van onder meer Sabri Saad el Hamus de zwakzinnige Moussi speelde. Hij werkte mee aan gastrollen in verschillende televisieseries, waaronder A’dam en E.V.A en Penoza. www.soufianemoussouli.nl

 
Ben jij tussen de 14 en 25 jaar oud en is acteren je passie? Geef je dan snel op! Er is namelijk slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬

nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en blijf de hoogte van de start datum

 

Lestijden:
Leeftijd: 14 - 25 jaar

Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.