Het traject is al begonnen, maar schrijf je alvast in zodat je informatie krijgt over een volgende auditie ronde.


THEATER JAARTRAJECT!


Ben je tussen de 12 en 25 jaar? Heb jij een flinke dosis lef en creativiteit? Wil jij theater maken, doe dan mee met een van de theatergroepen van DEGASTEN in Studio West. Kom op ..... naar de jaarlijkse Auditiedag in Podium Mozaiek. Tijdens de Auditiedag laat jij zien wat je in huis hebt en volg je de hele dag gratis theaterworkshops. Je hoeft niets voor te bereiden. De selectie is gebaseerd op durf, fysiek spel en hoe je samenwerkt in een groep.


Schrijf je nu in door op bovenstaande knop "Klik hier om je aan te melden" te drukken.
Je wordt dan doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je je inschrijving kan voltooien.


PRODUCTIEGROEPEN

De productiegroep werkt naar een productie toe en traint 2 keer in de week. Op maandag van 18.30 – 21.30 uur en op zondag van 12.00 – 17.30 uur. Tot de kerstvakantie krijgt de groep pure theatertrainingen en vanaf januari wordt er een start gemaakt voor de productie, die in juni in première gaat in De Meervaart. Het script van deze voorstelling wordt gezamenlijk met Elike Roovers geschreven op basis van de verhalen van de jongeren rondom een bepaald thema. De voorstelling speelt na de premiere in De Meervaart, ook in Podium Mozaïek en in Theater De Engelenbak. Het tweede gedeelte van het jaar zal hierdoor drukker worden!

 
▬▬▬ TRAININGSDAGEN + TIJD ▬▬▬
Elke maandag: 18.30-21.30 uur
Elke zondag: 12.00-17.30 uur


TRAININGSGROEPEN

Deelnemers van de trainingsgroep krijgen wekelijks training in theater en andere vormen van kunst, zoals beweging, stem en zang. Ter afsluiting maken zij in één weekend een presentatie op locatie samen met regisseur Elike Roovers en Rutger Esajas. Voorgaande jaren hadden de jongeren hun eindpresentatie gehouden in het Stadsdeelkantoor Bos en Lommer met de presentatie Tête à Tête en in het Stadsdeelkantoor Geuzenveld-Slotermeer waar de jongeren een weekend lang hebben gewerkt aan een eigentijdse bewerking van Shakespeare’s Midzomernachtdroom. Na deze eindpresentatie stromen de jongeren door naar theatersportlessen in Studio West. Sommigen wagen een tweede gok bij de audities van DEGASTEN in de hoop aangenomen te worden voor de productiegroep.


▬▬▬ TRAININGSDAGEN + TIJD ▬▬▬

Elke maandag: 18.30-21.30 uur

 

MEER INFO
www.theaterdegasten.nl

 
PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.