WORKSHOP ZANG [BASICS]


Wil jij beter leren zingen en leren performen? Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan ademhaling en techniek en ligt de focus op je performance. Ter afsluiting van het project wordt er een mini concert gegeven in Studio West.


Schrijf je nu in* →
[vul het inschrijfformulier hier aan de rechterkant in]
Als je jonger dan 16 jaar bent vul dan het email adres van je ouders in


▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬
Nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en weet als eerste wanneer de workshop van start gaat


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)
*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops