Ben je al een tijd bezig met het schrijven van eigen teksten? Of benieuwd hoe je eigenlijk een eigen song schrijft? Schrijf je dan in voor de nieuwe workshop Songwriting olv Aischa Traida. Gedurende 3 weken laat Aischa je kennis met de verschillende werkwijzen en stijlen voor het schrijven van een eigen song. Je gaat aan de slag met belangrijke bouwstenen zoals harmonie, tekst en vorm en leert deze combineren om jouw gevoel en idee uit te drukken in een song. Natuurlijk is er gedurende reeks ook de ruimte om individueel aan eigen werk te werken, zodat deze voorzien kan worden van feedback van de coach.

In 2012 won Aischa de Grote Prijs van Nederland als beste muzikant. Met haar licht Afrikaanse beïnvloedde popmuziek weet ze haar mooie verhalen als geen ander te vertellen. Aischa is een singer-songwriter die zich elke dag laat inspireren door artiesten als The Police, Toto, Dotan, Michael Jackson en nog vele andere grootheden. Beetje nieuwsgierig geworden? Check haar muziek dan op Spotify:  https://open.spotify.com/artist/4wgkpvECk4vJabHo3YqcAH

Schrijf je nu in* →
[vul het inschrijfformulier hier aan de rechterkant in]
Als je jonger dan 16 jaar bent vul dan het email adres van je ouders in


We werken met kleine groepen van 8 tot maximaal 10 deelnemers per groep. Bij minder dan 8 aanmeldingen moeten wij de workshop helaas verplaatsten naar een later moment in het jaar.

▬▬▬ WORKSHOP DATA ▬▬▬
Nog niet gepland, maar schrijf je alvast in en weet als eerste wanneer de workshop van start gaat

Leeftijd: 15 - 25 jaar
Kosten: 25* euro (voor alle lessen)

*Onze workshops zijn alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

PRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.