Workshops

Wil je in korte tijd iets opsteken op creatief gebied? Volg dan een korte workshop. We bieden ieder seizoen verschillende workshops aan op het gebied van muziek, dans, theater en media. Een workshop duurt ongeveer 3 tot 6 weken en je leert de basics van het vak. Je werkt in kleine groepen aan verschillende opdrachten en vergroot je individuele kennis. Wil je na afloop van de workshop verder? Schrijf je dan in voor een productiegroep (LAB) of masterclass. Klik hier naast voor een workshop die jij graag zou willen doen.


Wil je voor die tijd op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


Studio West is onderdeel van De Meervaart en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam en Stadsdeel Nieuw-West. Naast Studio West zijn ook  4West, Kunstbende Amsterdam en Express Your Best onderdeel van Meervaart Studio.