BEAT LAB | BEATS BEATS BEATS


Studio West is op zoek naar producers die mee willen werken aan een Beat Tape. Vanaf Oktober 2017 komen de beatmakers/producers wekelijks samen in Studio West. Uiteindelijk worden de beste producties uitgebracht op de BEATS BEATS BEATS VOL 3  die in Januari 2018 gereleased wordt.

 
Voorwaarden om je aan te sluiten bij het Beat Lab:
- Je bent tussen de 15 – 25 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het maken van beats en wil serieus verder met het maken van beat
- Je bent bereid om 50 euro lesgeld te betalen voor het gehele project
 
PERIODE BESCHIKBAAR
elke dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur in de periode,
25 september - 1
9 december (behalve in de vakanties)

OOK MEEDOEN?
Stuur even een mailtje naar felicia@studiowest.nl
 
OVER HET BEAT LAB
Het Beat Lab is een groep jonge creatieve producers uit Amsterdam in de leeftijdscategorie 15-25 jaar die een gezamenlijke passie hebben, namelijk muziek produceren. De producers krijgen niet alleen coaching op muzikaal gebied maar ook op de andere facetten, die te maken hebben met de muziekbranche zoals management en de arbeidsmarkt.

BEATS BEATS BEATS VOL 1 | THE GRIME EP
Onze eerste instrumentale Grime EP is een feit! Hayzee & Leeroy van Zwart Licht/GrimeYard werkten de afgelopen maanden met producers Apollo, Eclypse, Jeremy Stoep & Quinna FW in het Studio West Beat Lab aan dit bijzondere project. De EP is vanaf nu te beluisteren op Spotify.

BELUISTER NU OP SPOTIFY 

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops