BEAT LAB [ADVANCED]


Studio West is op zoek naar producers die mee willen werken aan een Beat Tape. Vanaf Oktober 2017 komen de beatmakers/producers wekelijks samen in Studio West. Uiteindelijk worden de beste producties uitgebracht op de BEATS BEATS BEATS VOL 3  die in Januari 2018 gereleased wordt.

 
Voorwaarden om je aan te sluiten bij het Beat Lab:
- Je bent tussen de 15 – 25 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het maken van beats en wil serieus verder met het maken van beat
- Je bent bereid om 50 euro lesgeld te betalen voor het gehele project
 
PERIODE BESCHIKBAAR
elke dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur in de periode,
10 oktober - 1
9 december (behalve in de vakanties)

OOK MEEDOEN?
Stuur even een mailtje naar felicia@studiowest.nl
De kick off is 10 okotber 2017 om 20 uur!
 
OVER HET BEAT LAB
Het Beat Lab is een groep jonge creatieve producers uit Amsterdam in de leeftijdscategorie 15-25 jaar die een gezamenlijke passie hebben, namelijk muziek produceren. De producers krijgen niet alleen coaching op muzikaal gebied maar ook op de andere facetten, die te maken hebben met de muziekbranche zoals management en de arbeidsmarkt.

BEATS BEATS BEATS VOL 1 | THE GRIME EP
Onze eerste instrumentale Grime EP is een feit! Hayzee & Leeroy van Zwart Licht/GrimeYard werkten samen met producers Apollo, Eclypse, Jeremy Stoep & Quinna FW in het Studio West Beat Lab aan dit bijzondere project. De EP is te beluisteren op Spotify.

BELUISTER NU OP SPOTIFY

 
BEATS BEATS BEATS VOL 2 | THE TRAP EP
Onze eerste instrumentale Grime EP is een feit! De EP is vanaf nu te beluisteren op Spotify.


//

We proberen onze aanmeldingen altijd binnen een paar dagen te verwerken maar gedurende de vakantie-periode gaat dit helaas niet lukken. We beloven je dat je sowieso voor 25 augustus 2017 iets van ons hoort! Fijne zomer en tot snel in Studio West!

Wil je voor die tijd op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).
Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.


 

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops