BEAT LAB [ADVANCED]

 

Ben jij producer/beatmaker? Schrijf je dan in voor het Studio West Beat Lab. We zijn namelijk weer opzoek naar producers/beatmakers die willen meewerken aan een Beat Tape.  

Het Beat Lab is een groep jonge creatieve producers uit Amsterdam in de leeftijdscategorie 15-25 jaar die een gezamenlijke passie hebben, namelijk muziek produceren. Onder begeleiding van Leeroy Molly (Zwart Licht) en andere gastdocenten zal er vanaf oktober weer wekelijks samengewerkt worden aan een instrumentale Future Beats Tape. Gedurende de periode krijgen de producers niet alleen coaching op muzikaal gebied, maar ook op andere facetten, die te maken hebben met de muziekbranche zoals management en de arbeidsmarkt. De beste producties worden uiteindelijk uitgebracht op de BEATS BEATS BEATS EP die aan het eind van het blok wordt gereleased.

 

PERIODE BESCHIKBAAR
nieuwe beat lab blok nog niet gepland, maar schrijf je wel alvast in voor het nieuwe blok

OOK MEEDOEN?
Schrijf je in via inschrijfformulier hiernaast
 
OVER HET BEAT LAB
Het Beat Lab is een groep jonge creatieve producers uit Amsterdam in de leeftijdscategorie 15-25 jaar die een gezamenlijke passie hebben, namelijk muziek produceren. De producers krijgen niet alleen coaching op muzikaal gebied maar ook op de andere facetten, die te maken hebben met de muziekbranche zoals management en de arbeidsmarkt.

BEATS BEATS BEATS VOL 1 | THE GRIME EP
Onze eerste instrumentale Grime EP is een feit! Hayzee & Leeroy van Zwart Licht/GrimeYard werkten samen met producers Apollo, Eclypse, Jeremy Stoep & Quinna FW in het Studio West Beat Lab aan dit bijzondere project. De EP is te beluisteren op Spotify.

BELUISTER NU OP SPOTIFY

 
BEATS BEATS BEATS VOL 2 | THE TRAP EP
Onze tweede instrumentale EP is dan nu ook eingelijk hier. De EP is vanaf nu te beluisteren op Spotify.

BELUISTER NU OP SPOTIFY

Wil je op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.

Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).
Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.


 

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops