CREATIVE INDUSTRY NIGHT #1 RECLAMEWERELD

Creative Industry Night #1: RECLAMEWERELD
Studio West invites HALAL (production company and photography agency)

MELD JE NU AAN →
[vul het inschrijfformulier hier aan de rechterkant in]
Als je jonger dan 16 jaar bent vul dan het email adres van je ouders in


Aankomende periode gaan we in een reeks avonden dieper in op de carrière mogelijkheden in de creatieve industrie. Door het gesprek aan te gaan met verschillende creatieve organisaties uit de creatieve industrie zullen we je informeren over wat deze organisaties voor jou als creatieveling kunnen betekenen. Zo zullen we aandacht besteden welke banen er in de sector zijn, welke organisaties je kunnen helpen met het opbouwen van een carrière en hoe deze organisaties te werk gaan. Natuurlijk is er tijdens elke avond ook de gelegenheid om zelf vragen te stellen en te netwerken met de organisatie, zodat jij altijd met de benodigde informatie naar huis gaat.

Tijdens deze eerste avond ligt de focus op de reclamewereld. Speciaal daarvoor hebben we HALAL uitgenodigd om jullie meer inzicht te geven over hun werkveld. HALAL is een productie en fotografie agency die verschillende fotografen en filmakers representeert. Samen met hen produceren ze hedendaagse reclamespots voor bekende organisatie als Grolsch, Ace & Tate, Nike en G-Star.


▬▬▬ INFO ▬▬▬

Donderdag 17 mei
Tijd: 19:00 - 21:30
Leeftijd: 15 - 25 jaar
Entree: 5 euro (inclusief 1 drankje)

Facebook event linkPRIVACYVERKLARING, WAT DOEN WE MET JE GEGEVENS:
Naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving hebben wij ook onze privacyverklaring vernieuwd. Daarin maken we onder andere duidelijk over welke over gegevens we van je beschikken en hoe we daar (respectvol) mee omgaan. Klik HIER om deze te lezen. Voor meer informatie over de AVG, zie de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops