DANS LAB [ADVANCED]

Is dansen je passie, ben je tussen de 15-25 jaar oud, heb je een flinke dosis lef en creativiteit en wil je op het podium schitteren? Doe dan mee aan het Dans Lab: het unieke platform van Studio West voor het ontwikkelen van jong danstalent. In 8 maanden werk je samen met 20 andere Amsterdamse dansers toe naar een theaterproductie.

Schrijf je nu in ->

▬▬▬ DATA ▬▬▬
nog niet gepland, maar schrijf je wel alvast in voor het blok dat na de zomer start!

 

DE VOORWAARDEN
- Je bent tussen de 15 – 25 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Je hebt minimaal 1 jaar dans ervaring
- Je bent in de periode okotber 2017 t/m mei 2018 beschikbaar op zondag 18:00-21:00 uur
- Het lesgeld is 30 euro per maand (maar de auditie is natuurlijk gratis)

WHAT'S IN IT FOR YOU?
- Wekelijkse coaching (oa. dans, spel, spoken word)
- Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen onder begeleiding van professionals uit het vak
- Gratis gebruik van ruimtes
- Netwerken
- Gratis bezoek diverse dansvoorstellingen in Theater de Meervaart
- En natuurlijk het spelen in een dans/theater productie (korte tour)


‘INKT’ – DANS LAB PRODUCTIE #1

In mei 2015 ging de eerste Dans Lab productie genaamd  ‘INKT’ in première. 12 jonge dansers werkten acht maanden met coaches Gianni Grot, Dionne Verwey, Joni Siahailatua & Brian Kemble toe naar deze fantastische danstheaterproductie. None2Some heeft een prachtige registratie gemaakt van deze voorstelling.
 //

We proberen onze aanmeldingen altijd binnen een paar dagen te verwerken maar gedurende de vakantie-periode gaat dit helaas niet lukken. We beloven je dat je sowieso voor 25 augustus 2017 iets van ons hoort! Fijne zomer en tot snel in Studio West!

Wil je voor die tijd op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).
Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops