VOCAL LAB


Wil jij beter leren zingen en leren performen op het podium? Dan is het Vocal Lab zeker wat voor jou! In het nieuwe jaar gaan we weer van start met het Vocal Lab onder begeleiding van zangeres Anne-Fay Kops van de band Cookachoo en het ZO! Gospel Chior.


Het project bestaat uit 6 lessen van 2 uur. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan ademhaling en techniek en ligt de focus op de performance. Ter afsluiting van het project wordt er een mini concert gegeven in Studio West. De groep bestaat uit ca. 8 personen. Doe jij ook mee?

OVER ANNE-FAY
Anne-Fay is afgestudeerd aan de Fontys Dance Academy in Tilburg. Daarna begon al snel haar zangcarrière. Met haar band Cookachoo en het ZO! Gospel Choir is Anne-Fay op vele podia te bewonderen. Zo was ze te zien op festivals zoals Mysteryland en Milkshake, heeft ze in een uitverkocht Paradiso gestaan, opgetreden met Ladies of Soul en 3 maanden getourd met Alain Clark. Haar diversiteit is haar kenmerk en haar motto is: Gewoon doen! Dit zal je ook merken in haar lessen. Zij moedigt je aan om er volledig voor te gaan en gaandeweg daarmee je performance te verbeteren! Schrijf je nu in! →

DE VOORWAARDEN
- Je wil (beter) leren zingen
- Je bent tussen de 15 – 25 jaar
- Je woont of zit op school in Amsterdam
- Het lesgeld is 50 euro*

WHAT'S IN IT FOR YOU?
- Wekelijkse coaching
- Ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen
- Gratis gebruik van apparatuur en ruimtes
- Netwerken
- Optreden

▬▬▬ DATA ▬▬▬
nog niet gepland, maar schrijf je alvast in voor het blok na de zomer

▬▬▬ OVERIGE INFO ▬▬▬
Leeftijd:
14 - 25 jaar
Kosten:
50 euro* ( voor alle lessen)


*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).

Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops