CAMERA ACTEREN [BASICS]


Heb jij altijd al willen leren acteren voor de camera? Doe dan mee met de workshop acteren voor de camere olv Dilan Yurdakul (GTST). De workshop bestaat uit 6 lessen van 2 uur. In deze 6 lessen leer je de fijne kneepjes van het camera acteren. Al doende leer je, door zelf aan de slag te gaan voor de camera. Tijdens de lessen krijg je speloefeningen. Ook ga je thuis een scene instuderen, die je vervolgens gaat spelen voor de camera. Je krijgt feedback en spelsuggesties.

Ben jij tussen de 14 en 25 jaar oud en is acteren je passie? Geef je dan snel op! Er is namelijk slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


▬▬▬ WIE IS DILAN YURDAKUL? ▬▬▬
Elke dag kijken bijna 2 miljoen mensen naar de avonturen van Dilan Yurdakul als Aysen in Goede Tijden Slechte Tijden. Hoewel ze nog maar 26 is heeft Dilan al een behoorlijke theatercarrière achter de rug. Als puber deed ze acteer ervaring op bij het jongerentheatergezelschap Jong Rast in Studio West. Ook volgde ze bij Studio West een opleiding tot Junior Theaterdocent. Aansluitend werd Dilan aangenomen bij Likeminds als schrijfster en theatermaakster.

▬▬▬ DATA ▬▬▬
7 november 19:30-21:30 uur
14 november 19:30-21:30 uur
21 november 19:30-21:30 uur
28 november 19:30-21:30 uur
[5 december geen les]
12 december 19:30-21:30 uur
19 december 19:30-21:30 uur
DEZE GROEP ZIT HELAAS VOL


▬▬▬ OVERIGE INFO ▬▬▬
Leeftijd: 14-25 jaar
Kosten: 50 euro* (voor alle lessen)Wil je op hoogte blijven van onze activiteiten: volg ons dan op Instagram, Soundcloud of Facebook @teamstudiowest.
Speciaal voor onze deelnemers hebben we ook een Facebook groep genaamd Studio West Connects. In deze groep posten wij leuke nieuwtjes maar ook vacatures en andere met de creatieve industrie gerelateerde zaken. Deelnemers kunnen hier ook oproepjes in plaatsen, zo plaatsen veel organisaties/artiesten/Studio Westers bijvoorbeeld oproepjes voor optredens/gigs/aftermovies in de groep. Dus wordt vooral lid van de groep en blijf op de hoogte!


*Deze workshop is alleen bedoeld voor mensen die in Amsterdam wonen of een binding hebben met de stad (dat wil zeggen dat je op school in Amsterdam zit of je in Amsterdam werkt).
Let op: na betaling van de cursus is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Ook niet bij afwezigheid van de lessen, als je je dus definitief inschrijft (dus betaald) let dan wel op dat je alle les dagen aanwezig kunt zijn. Bij te weinig aanmeldingen is Studio West genoodzaakt de workshop uit te stellen.

 

Meld je nu aan

U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangt u van ons een definitief inschrijfformulier, met daarop data, tijdstip en locatie van de workshops